LEGO Gelpennor 6-pack 5006275

Roliga, fyrkantiga pennor att dekorera, skriva och rita med

lego 5006275 gelpennor 6 pack
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006275 SKU

Kreativiteten finns nära till hands med LEGO DOTS Gelpennor 6-pack! Med en mängd olika färger som tar skrivandet till en ny nivå. Varje penna innehåller 2 autentiska LEGO 1x4-plattor högst upp. Förpackningen innehåller också 25 färgglada plattor så att barn eller LEGO-fans kan visa upp sin kreativa stil. Den kvadratiska formen innebär att de inte …

Läs mer...

Priser LEGO Gelpennor 6-pack 5006275

Lego.com LEGO.com 229 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Gelpennor 6-pack 5006275

Kreativiteten finns nära till hands med LEGO DOTS Gelpennor 6-pack! Med en mängd olika färger som tar skrivandet till en ny nivå. Varje penna innehåller 2 autentiska LEGO 1x4-plattor högst upp. Förpackningen innehåller också 25 färgglada plattor så att barn eller LEGO-fans kan visa upp sin kreativa stil. Den kvadratiska formen innebär att de inte rullar ner från ett skrivbord eller bord, och gelbläcket och det bekväma greppet gör det lätt att skriva. En cool gåva som är passar perfekt i alla hem, kontor eller klassrum.

  • Inspirera till oändlig kreativitet med LEGO DOTS Gelpennor 6-pack. Dessa pennor gör det smidigt att skriva och de roliga plattorna erbjuder unika dekorationsmöjligheter.
  • Var och en av de smala fyrkantiga pennorna har ett avtagbart lock, bekvämt grepp och 2 autentiska LEGO 1x4-plattor. Förpackningen innehåller också 25 färgglada DOTS-plattor så att barn eller fans kan dekorera pennorna.
  • Dessa coola pennor kan designas om när som helst för att spegla en stil som ständigt förändras. Pennorna är 15 cm långa och kommer att liva upp ett skrivbord hemma, på kontoret eller i skolan.
  • Varning: kvävningsrisk av små delar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Gelpennor 6-pack
SKU
5006275
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
229 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.