LEGO Tuschpennor 6-pack 5006274

Coola rektangulra tuschpennor fr enkel LEGO DOTS-frglggning

lego 5006274 tuschpennor 6 pack
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006274 SKU

Upptäck de perfekta färgläggningsverktygen för en blivande konstnär med dessa LEGO DOTS Tuschpennor i 6-pack. Med en mängd olika färger för oändlig kreativitet och 2 LEGO 2x4-plattor högst upp på varje penna. Förpackningen innehåller 40 färgglada plattor för att skapa ännu fler kreativa mönster på plattorna. Den rektangulära formen innebär att pennorna inte rullar ner …

Läs mer...

Priser LEGO Tuschpennor 6-pack 5006274

Lego.com LEGO.com 229 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Tuschpennor 6-pack 5006274

Upptäck de perfekta färgläggningsverktygen för en blivande konstnär med dessa LEGO DOTS Tuschpennor i 6-pack. Med en mängd olika färger för oändlig kreativitet och 2 LEGO 2x4-plattor högst upp på varje penna. Förpackningen innehåller 40 färgglada plattor för att skapa ännu fler kreativa mönster på plattorna. Den rektangulära formen innebär att pennorna inte rullar ner från ett skrivbord eller bord och den smala spetsen gör det lätt att färglägga detaljer. En fantastisk gåva och konstnärligt tillbehör till alla hem, kontor eller klassrum.

  • Inspirera till oändlig kreativitet med LEGO DOTS Tuschpennor 6-pack. Dessa pennor gör det lätt att färglägga och de roliga plattorna erbjuder unika dekorationsmöjligheter.
  • Var och en av de rektangulära pennorna har ett avtagbart lock och 2 autentiska LEGO 2x4-plattor. Förpackningen innehåller också 40 färgglada DOTS-plattor så att barn eller fans kan dekorera pennorna.
  • Pennorna har en cool stil och kan designas om när som helst. Varje penna är 15 cm lång och passar både hemma, på kontoret och i skolan.
  • Varning: kvävningsrisk av små delar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Tuschpennor 6-pack
SKU
5006274
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
229 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.