LEGO Anteckningsbok med elastiskt band 5006273

Snygg LEGO DOTS-anteckningsbok som gr det roligt att skriva ner anteckningar

lego 5006273 anteckningsbok med elastiskt band
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006273 SKU

Tilltala både författare och pysselfantaster med denna LEGO DOTS Anteckningsbok med elastiskt band. Denna snygga och funktionella anteckningsbok med 96 sidor har ett integrerat elastiskt band och en skjutbar LEGO 4x4-platta som hjälper till att hålla den stängd, plus 18 coola, färgglada plattor för dekoration. Använd anteckningsboken med en av LEGO DOTS-gelpennorna (säljs separat) för …

Läs mer...

Priser LEGO Anteckningsbok med elastiskt band 5006273

LEGO.com LEGO.com 229 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Anteckningsbok med elastiskt band 5006273

Tilltala både författare och pysselfantaster med denna LEGO DOTS Anteckningsbok med elastiskt band. Denna snygga och funktionella anteckningsbok med 96 sidor har ett integrerat elastiskt band och en skjutbar LEGO 4x4-platta som hjälper till att hålla den stängd, plus 18 coola, färgglada plattor för dekoration. Använd anteckningsboken med en av LEGO DOTS-gelpennorna (säljs separat) för en riktigt häftig LEGO-skrivupplevelse. En perfekt födelsedagspresent eller julklapp som passar alla hem, kontor eller klassrum.

  • Denna anteckningsbok innehåller 96 linjerade sidor och har en anpassningsbar LEGO DOTS 4x4-platta som låter LEGO-fantasten i ditt liv skriva ner anteckningar vart som helst.
  • Anteckningsboken har ett integrerat elastiskt band som håller den stängd, plus en LEGO 4x4-platta som hjälper till att hålla fast bandet med stil och 18 färgglada DOTS-plattor så att barn eller fans kan dekorera den.
  • LEGO DOTS-anteckningsboken är 21 cm lång och 13 cm bred och kommer passa perfekt på ett skrivbordhemma, på jobbet eller i skolan.
  • Varning: kvävningsrisk av små delar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Anteckningsbok med elastiskt band
SKU
5006273
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
229 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.