LEGO Darth Vader Bagagetagg 5006267

Cool bagagetagg till fans av Darth Vader

lego 5006267 darth vader bagagetagg
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006267 SKU

Star Wars fans kan ha Sithlordernas mörka härskare vid sin sida under sina resor med denna bagagetagg med Darth Vader. En supercool presentidé till fans från 6 år, med en illustration av LEGO minifiguren Darth Vader på flexibelt, hållbart silikon. Det finns plats på baksidan för att skriva kontaktuppgifter och den är lätt att fästa …

Läs mer...

Priser LEGO Darth Vader Bagagetagg 5006267

Lego.com LEGO.com 89 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Darth Vader Bagagetagg 5006267

Star Wars fans kan ha Sithlordernas mörka härskare vid sin sida under sina resor med denna bagagetagg med Darth Vader. En supercool presentidé till fans från 6 år, med en illustration av LEGO minifiguren Darth Vader på flexibelt, hållbart silikon. Det finns plats på baksidan för att skriva kontaktuppgifter och den är lätt att fästa på en ryggsäck, väska eller lunchlåda.

  • En LEGO Star Wars bagagetagg i hållbart, flexibelt silikon i form av minifiguren Darth Vader, med en flexibel ögla som gör den lätt att sätta fast och plats på baksidan för kontaktuppgifter.
  • En rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till LEGO Star Wars fans från 6 år.
  • Modellen är 18 cm lång och 6 cm bred. Varning: kvävningsrisk – små delar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Darth Vader Bagagetagg
SKU
5006267
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
89 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.