LEGO Minifigurmonter 8 – Svart 5006152

Ge LEGO fans en monter att visa upp sin minifigursamling i

lego 5006152 minifigurmonter 8 svart
  • LEGO Minifigures Tema
  • 5006152 SKU

LEGO fans kan visa upp sina mest värdefulla LEGO minifigurer med denna kompakta 2-våningsmonter. Den rymmer 8 minifigurer och håller dem rena, snygga och säkra för nyfikna syskon! Hela montern är utformad som en stor LEGO kloss, och interiören är uppdelad i 8 fack, perfekt storlek för att visa upp ikoniska LEGO minifigurer från deras …

Läs mer...

Priser LEGO Minifigurmonter 8 – Svart 5006152

Lego.com LEGO.com 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minifigures

Beskrivning LEGO Minifigurmonter 8 – Svart 5006152

LEGO fans kan visa upp sina mest värdefulla LEGO minifigurer med denna kompakta 2-våningsmonter. Den rymmer 8 minifigurer och håller dem rena, snygga och säkra för nyfikna syskon! Hela montern är utformad som en stor LEGO kloss, och interiören är uppdelad i 8 fack, perfekt storlek för att visa upp ikoniska LEGO minifigurer från deras bästa sida. Montern har svarta ovan- och undersidor, genomskinliga sidor och basplattor med knoppar i varje fack som håller figurerna på plats.

  • Ett enkelt och effektivt sätt för barn att förvara, skydda och visa upp 8 LEGO minifigurer.
  • Minifigurerna kan fästas på 8 grå basplattor i 2 våningar. Genomskinliga sidor gör att innehållet är synligt från alla håll.
  • Montern är 18 cm hög, 19 cm bred och 4 cm djup. Observera att minifigurer inte ingår.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Minifigurmonter 8 – Svart
SKU
5006152
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
299 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.