LEGO Monter för 8 minifigurer – Röd 5006151

Ett skert stt att visa upp LEGO minifigurer

lego 5006151 monter for 8 minifigurer rod
  • LEGO Minifigures Tema
  • 5006151 SKU

Med denna klossbyggda uppvisningsmonter kan LEGO fans stolt visa upp alla sina karaktärer. Montern rymmer 8 minifigurer, och var och en står stadigt på en platta med knoppar i ett eget, genomskinligt fack. Montern är perfekt för den som vill hålla sina minifigurer hela och rena, och luckorna till varje fack gör det lätt att ta …

Läs mer...

Priser LEGO Monter för 8 minifigurer – Röd 5006151

Lego.com LEGO.com 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minifigures

Beskrivning LEGO Monter för 8 minifigurer – Röd 5006151

Med denna klossbyggda uppvisningsmonter kan LEGO fans stolt visa upp alla sina karaktärer. Montern rymmer 8 minifigurer, och var och en står stadigt på en platta med knoppar i ett eget, genomskinligt fack. Montern är perfekt för den som vill hålla sina minifigurer hela och rena, och luckorna till varje fack gör det lätt att ta ut dem när det är dags att leka. Flera montrar kan staplas för att skapa personlig förvaring och placeras på ett skrivbord eller i en hylla eller fästas på en vägg – utom räckhåll för nyfikna syskon!

  • Praktiskt och mångsidigt – Ett enkelt, praktiskt och organiserat sätt för barn att förvara, skydda och visa upp till 8 LEGO minifigurer, oavsett om enheten står på en yta eller fästs på väggen
  • Uppvisning av minifigurer – Med 8 grå basplattor skapas 2 nivåer med individuella, genomskinliga fack med egen lucka
  • Stapelbar förvaring – Enheten är 18 cm hög, 19 cm bred and 4 cm djup och kan sättas ihop med andra för att skapa ännu mer förvaringsutrymme. Minifigurer ingår inte.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monter för 8 minifigurer – Röd
SKU
5006151
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
299 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.