LEGO 45680 Education SPIKE Prime Utbyggnadsset

Ta SPIKE Prime till nästa nivå

lego 45680 education spike prime utbyggnadsset
 • 603 Delar
 • LEGO Education Tema
 • 45680 SKU

LEGO® Technic och System delar i klara färger, bland annat 2 stora hjul, innerkuggkransar, en stor vinkelmotor och en färgsensor.En tävlingsförberedd enhetsplanering med över 10 timmars läroplansanpassade lektioner i STEAM. Omfattande webbaserade lektionsplaneringar och lärarstöd ingår.Kräver SPIKE™ Prime Set (45678).Lär ut grunderna i att skapa och programmera autonoma robotar med hjälp av sensorer.Utveckla samarbetsförmåga och …

Läs mer...

Priser LEGO 45680 Education SPIKE Prime Utbyggnadsset

Lego.com LEGO.com 1 325 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO 45680 Education SPIKE Prime Utbyggnadsset

 • LEGO Technic och System delar i klara färger, bland annat 2 stora hjul, innerkuggkransar, en stor vinkelmotor och en färgsensor.
 • En tävlingsförberedd enhetsplanering med över 10 timmars läroplansanpassade lektioner i STEAM. Omfattande webbaserade lektionsplaneringar och lärarstöd ingår.
 • Kräver SPIKE Prime Set (45678).
 • Lär ut grunderna i att skapa och programmera autonoma robotar med hjälp av sensorer.
 • Utveckla samarbetsförmåga och färdigheter i lagarbete genom att bygga en tävlingsrobot.
 • Systematisk testning och finjustering av program.
 • Använd problemlösningsförmåga och slutför tävlingsuppdrag.
 • Tillämpa kritiskt tänkande och utveckla kunskaper för en framtida karriär och för resten av livet.
p>Om du är en lärare som köper dessa produkter till en skola eller annan utbildningsenhet, klicka på länken nedan för att läsa mer om hur du köper och använder dessa lösningar för att skapa läranderesultat som är skräddarsydda efter lokala utbildningskrav, till exempel alternativ på klassrumspaket, professionellt utvecklingsutbud och råd om klassrumslösningar. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Är du en hemanvändare som letar efter sätt att skapa pedagogiska aktiviteter hemma för barn i alla åldrar?
Oavsett om de befinner sig i klassrummet eller hemma i vardagsrummet har barn en stor fantasi, medfödd nyfikenhet och önskan att utforska och ta risker. Allt du behöver är resurser för att utnyttja det. LEGO Education vill hjälpa till. Praktiskt lärande bidrar till att skapa byggidéer och modeller samtidigt som barnen kan öva på viktiga färdigheter som kommunikation, samarbete, kritiskt tänkande och kreativitet.

I över 40 år har LEGO Education utvecklat pedagogiska lösningar baserade på etablerade utvecklingsteorier som utgår från att barn lär sig bäst och kommer ihåg mer genom att experimentera med praktiska erfarenheter. Våra produkter är inga leksaker – istället är hemanvändning av LEGO Educations pedagogiska resurser tänkta att vara en mycket givande inlärningsupplevelse som kompletterar lokala läroplansbehov.

LEGO Education erbjuder stöd både före och efter försäljning för att säkerställa att LEGO Educations resurser används så effektivt som möjligt i en pedagogisk miljö. Kontakta vår kundtjänst.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset
SKU
45680
EAN
5702016376326
UPC
673419306218
Delar
603
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 325 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.