LEGO 45678 Education SPIKE Prime set

Utöka kreativiteten hos LEGO Education SPIKE Prime

Produktinformation

SKU
45678
Delar
528 delar
Ålder
Försäljningspris
4381,00 kr

Om LEGO 45678 Education SPIKE Prime set

  • Robust förvaringslåda med sorteringsbrickor, programmerbar hubb, avståndssensor, kraftsensor, färgsensor, stor vinkelmotor, 2 medelstora vinkelmotorer och över 500 tilltalande LEGO® Technic delar i klara färger.
  • Den programmerbara hubben har en ljuspanel med 5×5 lampor, 6 in-/utdataportar, integrerat 6-axlat gyroskop, Bluetooth-anslutning och laddningsbart batteri.
  • Kodningsmiljön med dra-och-släpp-funktion för surfplattor och datorer bygger på det populära programmeringsspråket Scratch,som används av miljontals barn världen över.
  • Engagera elever med 3 enhetsplaneringar för årskursk 6-8 med fokus på konstruktion och datavetenskap och läroplansanpassat innehåll som mestadels optimerats för 45-minuterslektioner. Omfattande webbaserade lektionsplaneringar och lärarstöd ingår.
  • Tillämpa färdigheter inom ingenjörskonst vid varje steg av designprocessen.
  • Utveckla effektiv problemlösnings- och kodningsförmåga genom uppdelning av problem och algoritmiskt tänkande.
  • Designprojekt som kombinerar hårdvaru- och programvarukomponenter för att samla in och utbyta data.
  • Arbeta med variabler, matriser och molndata.
  • Tillämpa kritiskt tänkande och utveckla kunskaper för en framtida karriär och för resten av livet.

Om du är en lärare som köper dessa produkter till en skola eller annan utbildningsenhet, klicka på länken nedan för att läsa mer om hur du köper och använder dessa lösningar för att skapa läranderesultat som är skräddarsydda efter lokala utbildningskrav, till exempel alternativ på klassrumspaket, professionellt utvecklingsutbud och råd om klassrumslösningar. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Är du en hemanvändare som letar efter sätt att skapa pedagogiska aktiviteter hemma för barn i alla åldrar?
Oavsett om de befinner sig i klassrummet eller hemma i vardagsrummet har barn en stor fantasi, medfödd nyfikenhet och önskan att utforska och ta risker. Allt du behöver är resurser för att utnyttja det. LEGO Education vill hjälpa till. Praktiskt lärande bidrar till att skapa byggidéer och modeller samtidigt som barnen kan öva på viktiga färdigheter som kommunikation, samarbete, kritiskt tänkande och kreativitet.

I över 40 år har LEGO Education utvecklat pedagogiska lösningar baserade på etablerade utvecklingsteorier som utgår från att barn lär sig bäst och kommer ihåg mer genom att experimentera med praktiska erfarenheter. Våra produkter är inga leksaker – istället är hemanvändning av LEGO Educations pedagogiska resurser tänkta att vara en mycket givande inlärningsupplevelse som kompletterar lokala läroplansbehov.

LEGO Education erbjuder stöd både före och efter försäljning för att säkerställa att LEGO Educations resurser används så effektivt som möjligt i en pedagogisk miljö. Kontakta vår kundtjänst.