LEGO Education SPIKE Prime set 45678

Utka kreativiteten hos LEGO Education SPIKE Prime

LEGO 45678 Education SPIKE Prime set - 20210818
 • 528 Delar
 • LEGO Education Tema
 • 45678 SKU

LEGO Education SPIKE Prime Set är det optimala verktyget för undervisning i naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap, konst och matematik (förkortas STEAM på engelska) för elever i årskurs 6-8. SPIKE Prime Set kombinerar färgglada LEGO byggdelar, lättanvänd hårdvara och ett intuitivt programmeringspråk, med dra-och-släpp-funktion, som bygger på Scratch. Det lekfulla setet engagerar eleverna, som får lära sig …

Läs mer...

Priser LEGO Education SPIKE Prime set 45678

LEGO.com LEGO.com 5 199 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Education SPIKE Prime set 45678

LEGO Education SPIKE Prime Set är det optimala verktyget för undervisning i naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap, konst och matematik (förkortas STEAM på engelska) för elever i årskurs 6-8. SPIKE Prime Set kombinerar färgglada LEGO byggdelar, lättanvänd hårdvara och ett intuitivt programmeringspråk, med dra-och-släpp-funktion, som bygger på Scratch. Det lekfulla setet engagerar eleverna, som får lära sig att tänka kritiskt och lösa komplexa problem på alla inlärningsnivåer. SPIKE Prime omfattar allt från enkla startprojekt till obegränsade kreativa designmöjligheter. Setet ger eleverna kunskaper inom STEAM samt inom de kompetensområden som behövs för att bli morgondagens innovatörer enligt 21st century skills ... medan de har kul!

Hjärtat i SPIKE Prime systemet är den programmerbara hubben. Det är en avancerad, men lättanvänd klossformad enhet som har 6 in-/utdataportar, en panel med 5x5-lampor, Bluetooth-anslutning, en högtalare, ett 6-axlat gyroskop och ett laddningsbart batteri. SPIKE Prime set innehåller även mycket tillförlitliga motorer och sensorer som tillsammans med ett stort utbud färgglada LEGO byggdelar låter eleverna designa och bygga roliga robotar, dynamiska enheter och andra interaktiva modeller. Ett stort antal fästpunkter på hubben, motorerna och sensorerna, samt nya, stora byggdelar gör att eleverna ägnar mindre tid åt att bygga och mer tid åt inlärning. Den robusta förvaringslådan och de 2 sorteringsbrickorna gör att setet snabbt går att ta fram och plocka undan. De mindre sorteringsbrickorna passar bra när utrymmet är begränsat.

Den intuitiva kodningsmiljön för surfplattor och datorer utnyttjar det bästa från det populära programmeringsspråket som bygger på Scratch för att skapa ett system, som både lärare och elever kommer att älska. Utöver ”Kom igång”-material innehåller appen 3 enhetsplaneringar med läroplansanpassat innehåll med särskilt fokus på konstruktion och datavetenskap. Modulerna är utformade för elever i årskurs 6–8 och optimerade för 45-minuterslektioner, som stimulerar inlärning inom naturvetenskap, teknik, konstruktion och matematik genom att uppmuntra eleverna att tänka kritiskt och lösa komplexa problem på alla inlärningsnivåer. Omfattande webbaserade lektionsplaneringar med ett lättillgängligt, interaktivt stödmaterial ger lärare allt de behöver för att hålla lektioner oberoende av tidigare erfarenhet.

 • Robust förvaringslåda med sorteringsbrickor, programmerbar hubb, avståndssensor, kraftsensor, färgsensor, stor vinkelmotor, 2 medelstora vinkelmotorer och över 500 tilltalande LEGO Technic delar i klara färger.
 • Den programmerbara hubben har en ljuspanel med 5x5 lampor, 6 in-/utdataportar, integrerat 6-axlat gyroskop, Bluetooth-anslutning och laddningsbart batteri.
 • Kodningsmiljön med dra-och-släpp-funktion för surfplattor och datorer bygger på det populära programmeringsspråket Scratch,som används av miljontals barn världen över.
 • Engagera elever med 3 enhetsplaneringar för årskursk 6-8 med fokus på konstruktion och datavetenskap och läroplansanpassat innehåll som mestadels optimerats för 45-minuterslektioner. Omfattande webbaserade lektionsplaneringar och lärarstöd ingår.
 • Tillämpa färdigheter inom ingenjörskonst vid varje steg av designprocessen.
 • Utveckla effektiv problemlösnings- och kodningsförmåga genom uppdelning av problem och algoritmiskt tänkande.
 • Designprojekt som kombinerar hårdvaru- och programvarukomponenter för att samla in och utbyta data.
 • Arbeta med variabler, matriser och molndata.
 • Tillämpa kritiskt tänkande och utveckla kunskaper för en framtida karriär och för resten av livet.

Om du är en lärare som köper dessa produkter till en skola eller annan utbildningsenhet, klicka på länken nedan för att läsa mer om hur du köper och använder dessa lösningar för att skapa läranderesultat som är skräddarsydda efter lokala utbildningskrav, till exempel alternativ på klassrumspaket, professionellt utvecklingsutbud och råd om klassrumslösningar. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Är du en hemanvändare som letar efter sätt att skapa pedagogiska aktiviteter hemma för barn i alla åldrar?
Oavsett om de befinner sig i klassrummet eller hemma i vardagsrummet har barn en stor fantasi, medfödd nyfikenhet och önskan att utforska och ta risker. Allt du behöver är resurser för att utnyttja det. LEGO Education vill hjälpa till. Praktiskt lärande bidrar till att skapa byggidéer och modeller samtidigt som barnen kan öva på viktiga färdigheter som kommunikation, samarbete, kritiskt tänkande och kreativitet.

I över 40 år har LEGO Education utvecklat pedagogiska lösningar baserade på etablerade utvecklingsteorier som utgår från att barn lär sig bäst och kommer ihåg mer genom att experimentera med praktiska erfarenheter. Våra produkter är inga leksaker – istället är hemanvändning av LEGO Educations pedagogiska resurser tänkta att vara en mycket givande inlärningsupplevelse som kompletterar lokala läroplansbehov.

LEGO Education erbjuder stöd både före och efter försäljning för att säkerställa att LEGO Educations resurser används så effektivt som möjligt i en pedagogisk miljö. Kontakta vår kundtjänst.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Education SPIKE Prime set
SKU
45678
EAN
5702016376319
Delar
528
Tema
LEGO Education
LEGO pris
5 199 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.