LEGO 45507 EV3 Trycksensor

lego 45507 ev3 trycksensor
  • LEGO MINDSTORMS Tema
  • 45507 SKU

Den analoga EV3 Trycksensor är ett enkelt men extremt noggrant verktyg, som känner av när dess knapp på framsidan är nedtryckt eller släpps upp. Den kan också räkna enstaka eller flera tryck. Eleverna kan bygga kontrollsystem med start/stopp-funktion, skapa robotar som klarar labyrinter och upptäcka teknik som används i bl.a. digitala musikinstrument, tangentbord till datorer …

Läs mer...

Priser LEGO 45507 EV3 Trycksensor

Lego.com LEGO.com 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO MINDSTORMS

Beskrivning LEGO 45507 EV3 Trycksensor

Den analoga EV3 Trycksensor är ett enkelt men extremt noggrant verktyg, som känner av när dess knapp på framsidan är nedtryckt eller släpps upp. Den kan också räkna enstaka eller flera tryck. Eleverna kan bygga kontrollsystem med start/stopp-funktion, skapa robotar som klarar labyrinter och upptäcka teknik som används i bl.a. digitala musikinstrument, tangentbord till datorer och hushållsmaskiner.

  • Korsaxel kan fästas på sensorknappen
  • Auto-ID är inbyggt i EV3-programvaran

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO EV3 Trycksensor
SKU
45507
EAN
673419196406
Tema
LEGO MINDSTORMS
LEGO pris
259 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.