LEGO Education BricQ Motion Essential set 45401

Batteri med hg kapacitet till LEGO Technic Stor hubb

lego 45401 education bricq motion essential set
  • 523 Delar
  • LEGO Education Tema
  • 45401 SKU

LEGO Education BricQ Motion Essential för låg- och mellanstadiet, engagerar eleverna i STEAM-ämnena och ger dem möjlighet att experimentera med krafter, rörelse och samverkan i ett sportsammanhang. BricQ Motion Essential erbjuder enkla, praktiska inlärningsupplevelser som genererar aha-upplevelser, när eleverna sätter LEGO klossarna i rörelse utan behov av ytterligare teknik. Setet innehåller ett urval av 523 lättbyggda …

Läs mer...

Priser LEGO Education BricQ Motion Essential set 45401

LEGO.com LEGO.com -10% 1 799 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Education BricQ Motion Essential set 45401

LEGO Education BricQ Motion Essential för låg- och mellanstadiet, engagerar eleverna i STEAM-ämnena och ger dem möjlighet att experimentera med krafter, rörelse och samverkan i ett sportsammanhang. BricQ Motion Essential erbjuder enkla, praktiska inlärningsupplevelser som genererar aha-upplevelser, när eleverna sätter LEGO klossarna i rörelse utan behov av ytterligare teknik.

Setet innehåller ett urval av 523 lättbyggda delar, kugghjul, viktklossar, fjädrar, 4 minifigurer med mera. Färgkodade sorteringsbrickor gör det enkelt att bygga och att städa undan i slutet av lektionen. Även extra reservdelar ingår, liksom 2 tryckta bygginstruktionshäften med inspirerande idéer, som hjälper eleverna att upptäcka hur fysik fungerar, även om de aldrig har byggt med LEGO klossar tidigare.

Den här grundläggande STEAM-upplevelsen erbjuder 2 enheter med 7 stycken 45-minuters standardiserade lektioner (en enhet var för lågstadiet respektive mellanstadiet). De innehåller allt från engagerande filmklipp och inspirerande utskrivbara arbetsblad, till lektionsplaneringar, lärarvideor, utvärderingsmatriser samt utökningar i matematik och språkfärdigheter, som stärker och hjälper läraren. BricQ Motion Essential stöds av ett omfattande professionellt utvecklingsprogram.

  • 523 LEGO delar i setet, däribland 4 minifigurer och en rad lättbyggda delar, kugghjul, viktklossar, fjädrar, ett mätelelement, en pappershållare med mera.
  • Robust förvaringslåda med färgkodade sorteringsbrickor för enkel hantering i klassrummet.
  • 2 tryckta bygginstruktioner för modeller, som används på lektionerna, plus ytterligare bygginspiration.
  • Extra reservdelar ingår också.
  • 2 enheter om 7 stycken 45-minuters lektioner (en enhet var för lågstadiet respektive mellanstadiet), plus utökningar i matematik och språkfärdigheter för ytterligare lärande.
  • Informativt översiktsmaterial ger även oerfarna lärare det självförtroende som behövs för att hålla engagerande lektioner.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Education BricQ Motion Essential set
SKU
45401
EAN
5702016677614
UPC
673419322713
Delar
523
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 000 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.