LEGO Education BricQ Motion Prime set 45400

En multifunktionell kraftsensor fr interaktiva modeller

lego 45400 education bricq motion prime set
  • 564 Delar
  • LEGO Education Tema
  • 45400 SKU

LEGO Education BricQ Motion Prime för elever i högstadiet, engagerar eleverna i STEAM-ämnena och ger dem möjlighet att experimentera med krafter, rörelse och samverkan i ett sportsammanhang. BricQ Motion Prime erbjuder enkla, praktiska inlärningsupplevelser som genererar aha-upplevelser, när eleverna sätter LEGO klossarna i rörelse utan behov av ytterligare teknik. Det här omfattande setet innehåller ett urval …

Läs mer...

Priser LEGO Education BricQ Motion Prime set 45400

LEGO.com LEGO.com 1 799 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Education BricQ Motion Prime set 45400

LEGO Education BricQ Motion Prime för elever i högstadiet, engagerar eleverna i STEAM-ämnena och ger dem möjlighet att experimentera med krafter, rörelse och samverkan i ett sportsammanhang. BricQ Motion Prime erbjuder enkla, praktiska inlärningsupplevelser som genererar aha-upplevelser, när eleverna sätter LEGO klossarna i rörelse utan behov av ytterligare teknik.

Det här omfattande setet innehåller ett urval av 562 specialdelar såsom kugghjul, hjul, kulor, vikter och pneumatik, 4 minifigurer med mera. Färgkodade sorteringsbrickor gör det enklare att bygga och att städa undan i slutet av lektionen. Även extra reservdelar ingår, liksom tryckta bygginstruktioner med inspirerande förslag, som hjälper eleverna att upptäcka hur fysik fungerar.

Den här grundläggande STEAM-upplevelsen erbjuder en enhet med 7 stycken 45-minuters standardiserade lektioner och innehåller allt från engagerande filmklipp och inspirerande utskrivbara arbetsblad, till lektionsplaneringar, lärarvideor, utvärderingsmatriser samt utökningar i matematik och språkfärdigheter, som hjälper och stärker läraren. BricQ Motion Prime stöds av ett omfattande professionellt utvecklingsprogram.

  • 562 LEGO delar i setet, däribland 4 minifigurer och särskilda mekanikelement såsom kugghjul, fjädrar, hjul, kulor, viktklossar, pneumatik, fläktblad, mätelement med mera.
  • Robust förvaringslåda med färgkodade sorteringsbrickor för enkel hantering i klassrummet.
  • Tryckta bygginstruktioner för modeller, som används på lektionerna, plus ytterligare bygginspiration.
  • Extra reservdelar ingår också.
  • En enhet om 7 stycken 45-minuters lektioner plus utökningar i både matematik och språkfärdigheter för ytterligare lärande.
  • Informativt översiktsmaterial ger även oerfarna lärare det självförtroende som behövs för att hålla engagerande lektioner.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Education BricQ Motion Prime set
SKU
45400
EAN
5702016677607
UPC
673419322706
Delar
564
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 799 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.