LEGO Education SPIKE Essential Set 45345

lego 45345 education spike essential set
 • 449 Delar
 • LEGO Education Tema
 • 45345 SKU

LEGO Education SPIKE Essential gör att elever i grundskolan upplever ett praktiskt STEAM-lärande spännande. Den lekfulla, berättelsebaserade inlärningsupplevelsen är en del av LEGO Learning System och uppmuntrar eleverna att undersöka STEAM-koncept samtidigt som den hjälper dem att utveckla sin läs- och skrivförmåga, matematiken och sin sociala och känslomässiga kompetens.Setet består av 449 delar och innehåller …

Läs mer...

Priser LEGO Education SPIKE Essential Set 45345

Lego.com LEGO.com 3 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Education SPIKE Essential Set 45345

LEGO Education SPIKE Essential gör att elever i grundskolan upplever ett praktiskt STEAM-lärande spännande. Den lekfulla, berättelsebaserade inlärningsupplevelsen är en del av LEGO Learning System och uppmuntrar eleverna att undersöka STEAM-koncept samtidigt som den hjälper dem att utveckla sin läs- och skrivförmåga, matematiken och sin sociala och känslomässiga kompetens.Setet består av 449 delar och innehåller fyra minifigurer med unika personligheter, som fungerar som berättare för att göra problemlösningen begriplig för alla elever. Ikon- och ordbaserad blockkodning med enkel maskinvara – inklusive en intelligent hubb med två portar, två små motorer, en ljuspanel och en färgsensor – gör elevernas skapelser levande. Setet innehåller även ett färgstarkt urval av välbekanta och åldersanpassade LEGO klossar, ersättningsdelar och en hållbar förvaringslåda med färgkodade sorteringsbrickor för att underlätta byggprocessen och hanteringen i klassrummet.SPIKE Essential ingår i LEGO Learning System och erbjuder standardiserade STEAM-lektioner i form av fem enheter, innehållande åtta 45-minuterslektioner vardera. I varje lektion ingår omfattande lektionsplaneringar online med tillägg för matematik och språkfärdigheter. Vi tillhandahåller också utvärderingsmatriser och videor för att stödja lärare. För att stärka lärarnas självförtroende ytterligare och förbereda dem för framgångsrik STEAM-undervisning med LEGO Learning System stöds SPIKE Essential av ett omfattande program för professionell utveckling.

 • Fyra relaterbara minifigurer med olika identiteter och egenskaper som underlättar problemlösning och utvecklingen av sociala och känslomässiga färdigheter.
 • Innehåller två små motorer, en färgsensor, 3x3 färgljuspanel och en intelligent liten hubb med två stycken I/O-portar, Bluetooth-anslutning, 6-axligt gyroskop och ett uppladdningsbart litiumjonbatteri med micro USB-laddning och anslutningsport.
 • Setet består av 449 delar och innehåller även ett urval av välbekanta LEGO klossar och ersättningsdelar för intuitivt och enkelt byggande.
 • Robust förvaringslåda med färgkodade sorteringsbrickor för enkel hantering i klassrummet.
 • SPIKE appen, med åldersanpassad, ikon- och ordbaserad kodning baserad på Scratch, hjälper eleverna att utveckla sina kodningsfärdigheter.
 • Standardiserade lektioner, i form av fem enheter med åtta 45-minuterslektioner vardera, uppmuntrar till självständigt tänkande inom STEAM genom lekfull och berättelsebaserad problemlösning.
 • Omfattande undervisningsresurser för varje lektion ger varje lärare självförtroendet att leverera engagerande lektioner.Centrala inlärningsmål
 • Utveckla färdigheter inom datalogiskt tänkande, som att skapa och modifiera sekvenser, testa, felsöka och använda loopar.
 • Utforska den tekniska designprocessen, till exempel att definiera ett problem, brainstorma fram lösningar och testa och förfina prototyper.
 • Undersöka de vetenskapliga begreppen energi, energiöverföring och kollision.
 • Stärka den muntliga kommunikationsförmågan när eleverna diskuterar sina erfarenheter gemensamt.
 • Använda berättelsebaserad problemlösning.
 • Utveckla ett social-emotionellt språk genom att hjälpa huvudpersonen i en berättelse att lösa ett problem.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Education SPIKE Essential Set
SKU
45345
EAN
5702016677591
UPC
673419322690
Delar
449
Tema
LEGO Education
LEGO pris
3 899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.