LEGO Min jättestora värld 45028

Lt barnen upptcka omvrlden

lego 45028 min jattestora varld scaled
  • 480 Delar
  • LEGO Education Tema
  • 45028 SKU

Min jättestora värld erbjuder lekfulla upplevelser som lär förskolebarn om omvärlden genom rollek, roliga byggaktiviteter och utbyte av idéer. Det här LEGO undervisningssetet utvecklar dessutom barns självförtroende och viktiga sociala förmågor som samarbete, kommunikation och förståelse för roller och ansvar. Verklighetsbaserad rollek. Barnen arbetar i grupper om 2–10 och använder den färgglada samlingen med 480 LEGO …

Läs mer...

Priser LEGO Min jättestora värld 45028

LEGO.com LEGO.com 3 499 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Min jättestora värld 45028

Min jättestora värld erbjuder lekfulla upplevelser som lär förskolebarn om omvärlden genom rollek, roliga byggaktiviteter och utbyte av idéer. Det här LEGO undervisningssetet utvecklar dessutom barns självförtroende och viktiga sociala förmågor som samarbete, kommunikation och förståelse för roller och ansvar.

Verklighetsbaserad rollek
Barnen arbetar i grupper om 2–10 och använder den färgglada samlingen med 480 LEGO DUPLO klossar, figurer, hjulbaser, fönster, dörrar och en byggplatta för att bygga sitt hem, en restaurang, en busshållplats, ett sjukhus och en brandstation. De kommer också att upptäcka ett flygplan, en bil och till och med en ubåt och får använda sin kreativitet för att bygga fantasidjur och hitta på egna roliga historier. Min jättestora värld kan kombineras seten 45029 Djur och 45030 Människor som ingår i systemet för tidig inlärning, för ännu mer roligt och lekfullt lärande för barn.

Omfattande lärarstöd
Min jättestora värld innehåller allt lärare behöver för att hålla inspirerande lektioner, bland annat ett Kom igång-kort med 5 idéer på aktiviteter och 10 dubbelsidiga inspirationskort. Det finns även en enhetsplanering med 8 kursplaneanpassade lektioner online på www.LEGOEducation.com/Start. Vi erbjuder till och med en heldags fortbildningskurs (mot en extra kostnad) för att ge lärare bästa möjliga start.

En helhetssyn på lärande
LEGO Educations system för tidig inlärning lägger grunden för barns lärande och passion för livslång utveckling genom att stimulera deras naturliga nyfikenhet att utforska tillsammans och lära sig genom lek. Min jättestora värld kan kombineras med andra produkter i systemet för tidig inlärning för att utveckla sociala, känslomässiga och språkliga förmågor, men även för fri lek och naturvetenskaplig kompetens.

  • Utvecklar barns självförtroende och viktiga sociala förmågor som samarbete, kommunikation och förståelse för roller och ansvar.
  • 480 LEGO DUPLO delar, som en byggplatta, 8 figurer, hjulbaser, fönster, dörrar och en samling färgglada klossar – allt som behövs för att stimulera barns fantasi.
  • Innehåller ett Kom igång-kort med 5 idéer på aktiviteter, 10 dubbelsidiga inspirationskort till 20 modeller och en lärarhandledning online med 8 kursplaneanpassade lektioner för inspirerande undervisning.
  • En valfri heldags fortbildningskurs (mot en extra kostnad) för att ge lärare bästa möjliga start.
  • Kan kombineras med LEGO Education set som 45029 Djur och 45030 Människor – för ännu mer roligt lärande.
  • Ingår i LEGO Educations system för holistisk undervisning för förskolebarn.
  • Innehåller tillräckligt med klossar för 10 uppsättningar att användas till LEGO ”sex klossar”-aktiviteter.

Om du är en lärare som köper dessa produkter till en skola eller annan utbildningsenhet, klicka på länken nedan för att läsa mer om hur du köper och använder dessa lösningar för att skapa läranderesultat som är skräddarsydda efter lokala utbildningskrav, till exempel alternativ på klassrumspaket, professionellt utvecklingsutbud och råd om klassrumslösningar. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Är du en hemanvändare som letar efter sätt att skapa pedagogiska aktiviteter hemma för barn i alla åldrar?
Oavsett om de befinner sig i klassrummet eller hemma i vardagsrummet har barn en stor fantasi, medfödd nyfikenhet och önskan att utforska och ta risker. Allt du behöver är resurser för att utnyttja det. LEGO Education vill hjälpa till. Praktiskt lärande bidrar till att skapa byggidéer och modeller samtidigt som barnen kan öva på viktiga färdigheter som kommunikation, samarbete, kritiskt tänkande och kreativitet.

I över 40 år har LEGO Education utvecklat pedagogiska lösningar baserade på etablerade utvecklingsteorier som utgår från att barn lär sig bäst och kommer ihåg mer genom att experimentera med praktiska erfarenheter. Våra produkter är inga leksaker – istället är hemanvändning av LEGO Educations pedagogiska resurser tänkta att vara en mycket givande inlärningsupplevelse som kompletterar lokala läroplansbehov.

LEGO Education erbjuder stöd både före och efter försäljning för att säkerställa att LEGO Educations resurser används så effektivt som möjligt i en pedagogisk miljö. Kontakta vår kundtjänst.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Min jättestora värld
SKU
45028
UPC
673419322669
Delar
480
Tema
LEGO Education
LEGO pris
3 499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.