LEGO Rör 45026

Stimulera barns fantasi med rr!

lego 45026 ror scaled
 • 150 Delar
 • LEGO Education Tema
 • 45026 SKU

LEGO Education Rör låter barn utforska en värld av fantasidjur och andra kreativa modeller – byggda av rör! Med en färgglad samling unika rördelar, LEGO DUPLO klossar, bollar, dörrar och korgar, samt 6 inspirationskort kan barnen skapa en värpande höna, en drake, en liten bajsande larv och mycket annat. Rör hjälper barn att utveckla färdigheter …

Läs mer...

Priser LEGO Rör 45026

LEGO.com LEGO.com -17% 1 990 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Rör 45026

LEGO Education Rör låter barn utforska en värld av fantasidjur och andra kreativa modeller – byggda av rör! Med en färgglad samling unika rördelar, LEGO DUPLO klossar, bollar, dörrar och korgar, samt 6 inspirationskort kan barnen skapa en värpande höna, en drake, en liten bajsande larv och mycket annat. Rör hjälper barn att utveckla färdigheter enligt ”21st century skills”, som problemlösning, samarbete och finmotorik. Det introducerar samtidigt begrepp som orsak och verkan, symmetri och tredimensionella former. Det här roliga undervisningssetet för förskolebarn innehåller dessutom ett Kom igång-kort med 5 enkla idéer, som inspirerar till lekfullt lärande med rör i klassrummet.

 • 150 LEGO DUPLO delar, som färgglada rör, klossar, 6 bollar, dörrar och korgar, för obegränsat lekfullt lärande och kreativt skoj för förskolebarn.
 • Innehåller 6 inspirationskort till roliga byggbara djur och ett Kom igång-kort för lärare med 5 idéer på aktiviteter för en fantastisk start på den roliga undervisningen.
 • Utvecklar viktiga färdigheter enligt ”21st century skills”, som problemlösning, samarbete och finmotorik och introducerar orsak och verkan, symmetri och tredimensionella former.
 • Skapa roliga och lekfulla varelser som är enkla att bygga.
 • Ingår i LEGO Educations system för holistisk undervisning för förskolebarn.

  Om du är en lärare som köper dessa produkter till en skola eller annan utbildningsenhet, klicka på länken nedan för att läsa mer om hur du köper och använder dessa lösningar för att skapa läranderesultat som är skräddarsydda efter lokala utbildningskrav, till exempel alternativ på klassrumspaket, professionellt utvecklingsutbud och råd om klassrumslösningar. https://education.lego.com/en-gb/shop/find-distributor

  Är du en hemanvändare som letar efter sätt att skapa pedagogiska aktiviteter hemma för barn i alla åldrar?

  Oavsett om de befinner sig i klassrummet eller hemma i vardagsrummet har barn en stor fantasi, medfödd nyfikenhet och önskan att utforska och ta risker. Allt du behöver är resurser för att utnyttja det. LEGO Education vill hjälpa till. Praktiskt lärande bidrar till att skapa byggidéer och modeller samtidigt som barnen kan öva på viktiga färdigheter som kommunikation, samarbete, kritiskt tänkande och kreativitet.

  I över 40 år har LEGO Education utvecklat pedagogiska lösningar baserade på etablerade utvecklingsteorier som utgår från att barn lär sig bäst och kommer ihåg mer genom att experimentera med praktiska erfarenheter. Våra produkter är inga leksaker – istället är hemanvändning av LEGO Educations pedagogiska resurser tänkta att vara en mycket givande inlärningsupplevelse som kompletterar lokala läroplansbehov.

  LEGO Education erbjuder stöd både före och efter försäljning för att säkerställa att LEGO Educations resurser används så effektivt som möjligt i en pedagogisk miljö. Kontakta vår kundtjänst.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Rör
SKU
45026
UPC
673419322140
Delar
150
Tema
LEGO Education
LEGO pris
2 400 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.