Produktbeskrivning (43206)

Slottsbyggare eller Disney Princess fans från 5 år får massor av lekmöjligheter med setet LEGO ǀ Disney Askungen och prinsens slott (43206), med ett 3-våningsslott, 3 minidockor och 2 LEGO djurfigurer, plus interaktiva digitala bygginstruktioner som gör byggandet extra roligt. I gratisappen LEGO Bygginstruktioner finns intuitiva verktyg som hjälper barn att visualisera modellen medan de bygger.

Handgripliga lekar Detta detaljerade set har massor av funktioner och tillbehör som förstärker det roliga när barn rolleker och återupplever sina favoritscener eller skapar sina egna. Slottet har en balsal med snurrande dansgolv, en klädkammare där barn kan byta ut Askungens klänning, en garderob med fungerande kattlucka och ännu mer som uppmuntrar till oändligt kreativa lekar.

Massor av roliga karaktärer Detta set gör att leken snabbt kommer igång med minidockor av Disneyprinsessan Askungen, prinsen och Askungens elaka styvmor plus LEGO djurfigurer av Gus-Gus och Lucifer. Setet är en imponerande gåva till alla Disneyfans.