LEGO Familjen Madrigals hus 43202

Lt barn njuta av magiska lekar med detta unika hus

lego 43202 familjen madrigals hus
 • 587 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43202 SKU

Fans av Disneys Encanto i alla åldrar kommer att älska det färgglada setet LEGO ǀ Disney Familjen Madrigals hus (43202), med ett trevåningshus, ett ark med klistermärken att dekorera huset med, tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre …

Läs mer...

Priser LEGO Familjen Madrigals hus 43202

Proshop.se Proshop.se -22% 492 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -16% 529 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 742 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Familjen Madrigals hus 43202

Fans av Disneys Encanto i alla åldrar kommer att älska det färgglada setet LEGO ǀ Disney Familjen Madrigals hus (43202), med ett trevåningshus, ett ark med klistermärken att dekorera huset med, tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Lek hela dagen
Denna byggbara leksak inspirerar till oändlig lek, med färger, funktioner och detaljer som sätter fart på barns känsla för magi. Setet har massor av fantasifulla tillbehör, däribland ett dragspel, en grammofon och ett paraply, och kan lekas med som det är eller i kombination med andra LEGO ǀ Disney set (säljs separat).

Ikoniska filmkaraktärer
LEGO ǀ Disney setet innehåller 2 mikrodockor och 1 mikrodocka – Disneys Abuela, Mirabel och Antonio – plus en kapybara och LEGO fjärilsfigurer. Denna högkvalitativa leksak är en cool present till barnsom vill skapa nya trender i lekparken.

 • Ge Disneyfans ett färgglatt och magiskt hus fullt av överraskningar med det speciella setet LEGO ǀ Disney Familjen Madrigals hus (43202). Äventyret börjar så fort du öppnar lådan!
 • Upptäck vem som bor i huset! Setet med 587 delar har 3 våningar, en snurrande vindflöjel, en vändbar säng och vinkande fönsterluckor, ett unikt klistermärkesark, plus massor av tillbehör för oändliga berättelser.
 • Detta färgglada set i 3 våningar, med minidockor av Disneys Abuela och Mirabel, en mikrodocka av Antonio, plus Chispi och LEGO fjärilsfigurer, är gjort för kreativa lekar.
 • Fans av Disneys Encanto från 6 år kommer att älska denna trendsäkra present. Huset har flera rum, olika funktioner från filmen, plus andra funktioner och tillbehör som inspirerar till lek.
 • Oändligt fantasifulla äventyr. Huset är 26 cm högt, 20 cm brett och 10 cm djupt, och är perfekt för längre lekstunder och som uppvisningsmodell.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO byggande för den digitala tidsåldern!
 • Detta byggset från Disneys Encanto, med detaljerade mini- och mikrodockor och ett färgglatt husbygge, uppmuntrar till fria, kreativa lekar som främjar viktiga färdigheter.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Familjen Madrigals hus
SKU
43202
EAN
5702017100081
UPC
673419350884
Delar
587
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.