LEGO Antonios magiska dörr 43200

Lt barn uppleva upptckargldje med detta fantasifulla set

lego 43200 antonios magiska dorr
 • 99 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43200 SKU

Setet LEGO ǀ Disney Antonios magiska dörr (43200) är ett enda stort äventyr, med en dubbelsidig, öppningsbar ”dörr” med lås och en mittbyggnad, ett ark med klistermärken för egen design, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre …

Läs mer...

Priser LEGO Antonios magiska dörr 43200

Lego.com LEGO.com 174 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 401 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Antonios magiska dörr 43200

Setet LEGO ǀ Disney Antonios magiska dörr (43200) är ett enda stort äventyr, med en dubbelsidig, öppningsbar ”dörr” med lås och en mittbyggnad, ett ark med klistermärken för egen design, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Bärbar lek
Ett bärbart set som ger Disneyfans massor av kreativa lekmöjligheter. Setet kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO ǀ Disney set (säljs separat) och har massor av funktioner och fantasifulla tillbehör för att inspirera till oändliga lekar.

Spännande karaktärer och scener
Detta magiska LEGO ǀ Disney set hjälper barn att snabbt börja leka med 2 mikrodockor – Disneys Mirabel och Antonio – plus en kapybara, en jaguar, en groda och 3 LEGO fjärilsfigurer. Detta högkvalitativa set är en perfekt present till barn som vill skapa trender på lekplatsen.

 • Ta hem filmbaserade rollekar och kreativt skoj med det speciella setet LEGO ǀ Disney Antonios magiska dörr (43200). Lås upp och öppna dörren och låt det roliga börja!
 • Vad gömmer sig bakom dörren? Denna byggleksak med 99 delar har en öppningsbar ”dörr” med ett fungerande lås, nyckel med nyckelkedja och en mittbyggnad, ark med klistermärken och lekinspiration för fantasifulla berättelser.
 • Med Disneys Antonio och Mirabel, plus LEGO figurerna Chispi och Parce. Setet kan användas för fantasifulla äventyr som det är eller kombineras med andra Encanto eller Disney set (sälj separat).
 • En unik present som är perfekt till barn från 5 år som älskar Disneys Encanto. ”Dörren öppnas till en mikrovärld med en höj- och sänkbar hängmatta och jaguargrotta, plus coola funktioner och tillbehör som inspirerar till lek.
 • Bärbara äventyr. Med ”dörren” öppen är modellen 7 cm hög, 22 cm bred och 12 cm djup, och setet kan lätt tas med till lekstunder. Även perfekt som uppvisningsmodell.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO byggande för den digitala tidsåldern!
 • Med detaljerade mikrodockor, söta varelser och igenkännbara scener får barn en byggbar leksak från Disneys Encanto med massor av lekinspiration som uppmuntrar till fria, kreativa lekar som främjar viktiga färdigheter.
 • LEGO delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de ärhållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Antonios magiska dörr
SKU
43200
EAN
5702017097435
Delar
99
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
174 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.