LEGO Isslottet 43197

Dela kra minnen frn Disneys Frost med en unik modell

lego 43197 isslottet
 • 1709 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43197 SKU

Frozen-fans kommer inte att tro sina ögon när de ser det här gigantiska LEGO-isborgen. Slottet är 65 centimeter högt och 35 centimeter brett och är en dröm som går i uppfyllelse för dem. Drottning Elsas fantastiska slott är fullt av fantastiska detaljer. Vad sägs om den igenkännliga dubbla spiraltrappan? Den imponerande isfontänen? Eller den typiska balkongen? …

Läs mer...

Priser LEGO Isslottet 43197

Proshop.se Proshop.se -12% 2 254 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 550 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 253 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Isslottet 43197

Frozen-fans kommer inte att tro sina ögon när de ser det här gigantiska LEGO-isborgen. Slottet är 65 centimeter högt och 35 centimeter brett och är en dröm som går i uppfyllelse för dem.

Drottning Elsas fantastiska slott är fullt av fantastiska detaljer. Vad sägs om den igenkännliga dubbla spiraltrappan? Den imponerande isfontänen? Eller den typiska balkongen? Alla dina favoritkaraktärer från filmerna finns naturligtvis också med i LEGO 43197.

Spela med Anna, Kristoff, Olaf och fyra snögubbar. Du får till och med två versioner av Elsa med det här setet. Tycker du om att leka med Elsa i hennes igenkännbara blå klänning eller väljer du drottningen i hennes kröningsdräkt i dag?

För små och stora Frozen-fans

LEGO 43197 är avsett för byggare från 14 år och uppåt, men det betyder inte att mindre Frozen-fans inte kan njuta av den här uppsättningen. LEGO Ice Castle är ett utmärkt projekt för föräldrar och barn tillsammans.

Även när isborgen är färdigbyggd kan barn (och vuxna) njuta av alla detaljer i flera timmar. Spela upp dina favoritscener från filmen eller hitta på egna iskalla äventyr.

En nybyggnadsupplevelse att minnas

Med de mer än 1 700 delarna i det här LEGO setet kan du inte bara bygga drottning Elsas enorma isslott, du kan också bygga ett mindre slott i Arendelle.

Vill du njuta ännu mer av byggupplevelsen? Använd sedan innovationen Instruktioner PLUS. Med denna digitala bygginstruktion kan du bland annat zooma in, rotera och följa dina egna framsteg. Det här är ett byggande på nästa nivå. Det blir säkert en oförglömlig upplevelse!

Ett verkligt blickfång i alla rum

Med sin stora storlek och vackra detaljer är LEGO Ice Castle ett riktigt blickfång i alla barnrum. Slottets framsida är fantastisk att titta på och iskristallen på taket drar genast till sig uppmärksamhet.

På baksidan av isslottet kan du njuta av alla vackra detaljer, som ett piano och ett skepp i en flaska. Detta stimulerar säkert din fantasi att hitta på nya fantastiska Frozen-historier. Vad upplever Anna, Elsa, Kristoff och Olaf den här gången?

 • Inspirera till förundran med det enastående setet LEGO | Disney Isslottet (43197), en fantastisk gåva som väcker kära minnen från Disneys populära Frost-filmer hos lite äldre fans.
 • Skapa en imponerande modell av det ikoniska slottet, komplett med stor trappa, hall och isfontän, plus 9 karaktärer, inklusive 4 minidockor och en LEGO figur av Olof.
 • Detta fantastiska LEGO | Disney set är fullspäckat med tillbehör, inklusive en byggbar miniatyrmodell av Arendals slott och ett flaskskepp. Perfekt för att återuppleva filmscener eller för fri, kreativ lek.
 • Alla fans av Disneys Frost från 14 år kommer att älska denna unika och utmanande byggmodell. Slottet med över 1 700 delar är fullt av smarta detaljer och blir en fantastisk present till vem som helst.
 • Slottet är 65 cm högt, 35 cm brett och 19 cm djupt, vilket gör detta set vackert att visa upp och perfekt för att uppmuntra till fantasifulla rollekar.
 • Vill du ge byggare en ännu grymmare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO byggande för den digitala tidsåldern!
 • Ge äldre barn fantastiska karaktärer och mer utmanande byggen med LEGO | Disney seten. Denna byggleksak erbjuder sagoinspiration som sätter fart på byggares kreativitet och fantasi.
 • LEGO delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Isslottet
SKU
43197
EAN
5702016917239
UPC
673419342049
Delar
1709
Tema
LEGO Disney
Ålder
14+ år
LEGO pris
2 550 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.