LEGO Belle och Rapunzels kungliga stall 43195

Fri lek och sta hstar fr barn i detta Disney-set

lego 43195 belle och rapunzels kungliga stall
 • 239 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43195 SKU

Överraska Disney Princess-fans som älskar hästar med det detaljerade byggsetet LEGO | Disney Belle och Rapunzels kungliga stall (43195), med ett stort stall med pris- och tillbehörsrum, ett mysigt vindsutrymme och 2 mindre, avtagbara häststall. Detta fantasifulla set innehåller tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Den guidade byggprocessen gör att även …

Läs mer...

Priser LEGO Belle och Rapunzels kungliga stall 43195

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Proshop.se Proshop.se 565 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 770 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Belle och Rapunzels kungliga stall 43195

Överraska Disney Princess-fans som älskar hästar med det detaljerade byggsetet LEGO | Disney Belle och Rapunzels kungliga stall (43195), med ett stort stall med pris- och tillbehörsrum, ett mysigt vindsutrymme och 2 mindre, avtagbara häststall. Detta fantasifulla set innehåller tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Fri, kreativ lek
Barn kommer att älska att leka med detta set och dess tillbehör, som hö, hästmat, sadlar, stallredskap och ett pris, som hjälper till att sätta igång barns fantasi när de sköter om djuren och hittar på spännande rolleksberättelser.

Omtyckta karaktärer, redo för lek
Detta kreativa set får barn att börja leka med 2 minidockor – Disneys Belle och Rapunzel – plus de ridbara LEGO hästfigurerna Maximus och Philippe. Denna högkvalitativa Disney Princess-gåva kommer att vara något alla barn pratar om.

 • Inspirera till roliga rollekar med LEGO | Disney Belle och Rapunzels kungliga stall (43195) set, en annorlunda och unik Disney Princess-byggpresent. Leken börjar med byggandet och tar aldrig slut!
 • Uppfinningsrika äventyr väntar. Detta kreativa set innehåller ett 3-våningsstall med 5 rum, 2 små, avtagbara stall, ett klistermärkesark och massor av lekstartare för fantasifulla lekar.
 • 2 omtyckta karaktärer, Disneys Belle och Rapunzel, är redo att jobba och leka i denna byggbara leksak. Detta grymma set innehåller också 2 LEGO hästfigurer, Maximus och Philippe.
 • Alla Disney Princess-fans från 5 år kommer att älska detta set. Barn kan skapa oändliga berättelser med detta premiumset som kommer att imponera på kompisar och är perfekt för timmar av fantasifull lek.
 • Gjort för lek eller uppvisning. Stallet med de anslutande stallboxarna är 24 cm högt, 33 cm brett och 7 cm djupt, vilket gör detta set perfekt för lek och coolt att visa upp.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO byggande för den digitala tidsåldern!
 • Med detaljerade minidockor och ridbara hästfigurer kommer detta Disney Princess-byggset att uppmuntra till kreativ lek som bidrar till att utveckla viktiga färdigheter med massor av rolig sagoinspiration.
 • LEGO delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Belle och Rapunzels kungliga stall
SKU
43195
EAN
5702016909661
UPC
673419337625
Delar
239
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.