LEGO Anna och Elsas isiga vinterland 43194

Inspirera ett barns kreativitet och designfrdigheter med detta set

lego 43194 anna och elsas isiga vinterland
 • 154 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43194 SKU

Stärk barns självförtroende genom lek med 4+-setet LEGO | Disney Anna och Elsas isiga vinterland (43194), med isslottet från Disneys Frost, enkla instruktioner som hjälper barn som precis börjat lära sig läsa och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare känna sig som mästerbyggare tack vare den guidade byggprocessen .. grymt! Lärande …

Läs mer...

Priser LEGO Anna och Elsas isiga vinterland 43194

Proshop.se Proshop.se -24% 441 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -14% 499 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -5% 549 kr Se
LEGO.com LEGO.com 580 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Anna och Elsas isiga vinterland 43194

Stärk barns självförtroende genom lek med 4+-setet LEGO | Disney Anna och Elsas isiga vinterland (43194), med isslottet från Disneys Frost, enkla instruktioner som hjälper barn som precis börjat lära sig läsa och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare känna sig som mästerbyggare tack vare den guidade byggprocessen ... grymt!

Lärande genom lek i fickformat
Detta 4+-set är utformat med unga byggare i åtanke och fullmatat med detaljer och karaktärer som säkerställer en fantastisk lekupplevelse. Inuti lådan innehåller varje påse en komplett modell. Slottet har en startklossbas och en stor vägg som barn enkelt kan bygga med för att komma igång med lekarna direkt!

Fantastiskt familjeskoj
Barn och vuxna kan följa med Disneys Anna, Elsa och Olof när de tillbringar tid i isslottet. 4+-seten är ett fantastiskt sätt för vuxna att delta i allt byggskoj med barn, oavsett om de är vana LEGO fans eller upptäcker LEGO klossar för första gången.

 • 4+-setet LEGO | Disney Anna och Elsas isiga vinterland (43194) är fullspäckat med detaljer och funktioner som hjälper barn att lära sig bygga när de umgås med Disneys Anna och Elsa och deras vänner.
 • Setet innehåller ett isslott, 3 mindre byggen, minidockorna Disneys Anna och Elsa, plus Olof och 3 LEGO snowgiefigurer. Startklossarna gör det lätt att komma igång med byggandet så att det finns mer tid för lek!
 • Alla som gillar Disneys Frost kommer att älska tillbehören, som en isstol, lykta, glaskupa och skattkista med krona och diamanter. Perfekt för att återskapa filmscener eller för fri lek.
 • En fantastisk vardagspresent till pojkar och flickor från 4 år som förtjänar en belöning. Belöna gott arbete med en rolig present som underhåller i timmar och lär ut både byggteknik och kreativa färdigheter.
 • Isslottet är 23 cm högt och 13 cm brett, vilket gör det perfekt för oändlig lek. Det är kompatibelt med alla LEGO klossar, så det kan utökas när barns byggfärdigheter växer.
 • Enkla bildinstruktioner som är perfekta för barn som precis börjat lära sig läsa, medan digitala Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner hjälper barn att visualisera modellerna medan de bygger.
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med enkla steg. Seten låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Anna och Elsas isiga vinterland
SKU
43194
EAN
5702016909654
UPC
673419337618
Delar
154
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
580 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.