LEGO Askungens kungliga vagn 43192

Barn kan njuta av fantasifulla lekar med detta roliga vagnset

lego 43192 askungens kungliga vagn

Priser LEGO Askungens kungliga vagn 43192

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Amazon.se Amazon.se 435 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Askungens kungliga vagn 43192

Magi och äventyr väntar alla som gillar Disneys Askungen med det detaljerade setet LEGO O

  • Inspirera till spännande rollekar eller oändliga kreativa lekar med det söta setet LEGO ǀ Disney Askungens kungliga vagn (43192) – en underbar överraskning till barn och alla som gillar Disneys Askungen.
  • Upptäck en vagn med plats för 2 minidockor, en pumpaodling med ett litet bord och en skattkista som får plats längst bak på vagnen, plus 3 LEGO djurfigurer.
  • Detta fantastiska LEGO ǀ Disney set är fullpackat med roliga tillbehör, som en balinbjudan, trollstav, krona och glasskor. Perfekt för att iscensätta favoritfilmscener eller fria rollekar.
  • Alla som gillar Disneys Askungen kommer att älska detta set. Den gyllene och vita vagnen med hästar är en spännande julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
  • Vagnen med hästar är 13 cm hög, 27 cm lång och 9 cm bred – perfekt för lek och uppvisning och uppmuntrar till massor av kreativa rollekar.
  • Tryckta instruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma och visualisera sina modeller medan de bygger.
  • Ge små barn fantastiska karaktärer och scener att spela upp med LEGO ǀ Disney seten. Denna roliga byggleksak erbjuder lekstartare som bidrar till att utveckla barns kreativitet och fantasi.
  • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Askungens kungliga vagn
SKU
43192
EAN
5702016916430
Delar
237
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.