LEGO Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr 43189

Ondliga ventyr vntar i denna coola bok frn Disneys Frost 2!

lego 43189 elsa och nokk sagoboksaventyr
  • 125 Delar
  • LEGO Disney Tema
  • 43189 SKU

Barn kan utforska scener och berättelser från Disneys Frost 2 i det fantasifulla setet LEGO | Disney Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr (43189). Detta set innehåller en anpassningsbar bok som kan öppnas och ett ark med klistermärken att dekorera den med, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, …

Läs mer...

Priser LEGO Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr 43189

Proshop.se Proshop.se -27% 205 kr Se
LEGO.com LEGO.com 280 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 424 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr 43189

Barn kan utforska scener och berättelser från Disneys Frost 2 i det fantasifulla setet LEGO | Disney Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr (43189). Detta set innehåller en anpassningsbar bok som kan öppnas och ett ark med klistermärken att dekorera den med, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen låter även yngre byggare känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Portabla rollekar
Barn får massor av kreativt skoj med detta portabla set. De kan leka med det separat eller med andra LEGO | Disney set, och det är fullmatat med funktioner och lekstartare som inspirerar fantasin.

Favoritkaraktärer och spännande scener
Detta kreativa LEGO | Disney set hjälper barn att snabbt börja leka med 3 mikrodockor – Iduna och 2 versioner av Disneys Elsa – plus LEGO figurerna Olof, Nokk och stenjätten. Sagoboken är en fantastisk present till barn som förtjänar en vardagsgåva.

  • Uppmuntra spännande, filmbaserade rollekar eller kreativt skoj med setet LEGO ans med andra set för nya berättelser och lekar.
  • Alla som gillar Disneys Frost 2 kommer att älska detta set. Boken kan öppnas för att avslöja en komplett mikrovärld som kommer att underhålla som överraskning, julklapp eller födelsedagspresent till pojkar och flickor från 5 år.
  • Bärbara äventyr. När boken är öppen är den 23 cm bred, 12 cm djup och 8 cm hög. Detta set är stort nog för nya eskapader och lagom litet att packa ner för skoj på resande fot.
  • Tryckta instruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma och visualisera sina modeller när de bygger.
  • Med detaljerade mikrodockor och igenkännbara scener är detta byggbara leksakshus från Disneys Frost 2 fyllt med lekstartare som uppmuntrar till fria, kreativa lekar som bidrar till att utveckla viktiga färdigheter.
  • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr
SKU
43189
EAN
5702016909159
UPC
673419337878
Delar
125
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
280 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.