LEGO Rapunzels torn 43187

Locka fram ett barns krlek till ventyr med det hr Disney setet

lego 43187 rapunzels torn scaled
 • 369 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43187 SKU

Spännande eskapader väntar unga Disney Princess fans i det härliga setet LEGO ǀ Disney (43187) Rapunzels Torn. Det charmiga setet har ett torn med en grotta och ett hemligt rum, plus extra lekinspiration i form av 2 mindre modeller. Lockande, kreativt och roligt byggande. Det detaljerade tornet har 4 olika rum att utforska: hobbyrum, sovrum, mysigt …

Läs mer...

Priser LEGO Rapunzels torn 43187

Proshop.se Proshop.se -29% 594 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -23% 649 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -11% 749 kr Se
LEGO.com LEGO.com 840 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Rapunzels torn 43187

Spännande eskapader väntar unga Disney Princess fans i det härliga setet LEGO ǀ Disney (43187) Rapunzels Torn. Det charmiga setet har ett torn med en grotta och ett hemligt rum, plus extra lekinspiration i form av 2 mindre modeller.

Lockande, kreativt och roligt byggande
Det detaljerade tornet har 4 olika rum att utforska: hobbyrum, sovrum, mysigt vardagsrum och en grotta längst ner med en hemlig dörr. Det finns också 2 mindre byggen – en gunga gjord av Rapunzels hår och tavernan The Snuggly Duckling, komplett med pall och piano, för att uppmuntra till oändlig fri och kreativ lek.

Roliga rolleksäventyr med älskade karaktärer
Barn kan hoppa rakt in i leken med det här fantastiska setet med 2 minidockor, Disneys Rapunzel och Flynn, plus kameleonten Pascal som LEGO figur för Disney. Setet släpper loss barns fantasi med olika typer av lekinspiration, så att de kan spela upp sina favoritscener från filmen Trassel eller hitta på nya.

 • Ge Disney Princess fans i alla åldrar en spännande och givande byggupplevelse med setet LEGO ǀ Disney Rapunzels torn (43187), med karaktärer från Disneys Trassel, som blir en perfekt julklapp.
 • Inspirera byggare med ett färgglatt, detaljerat torn med flera rum, 2 mindre modeller, minidockor av Disneys Rapunzel och Flynn Rider plus andra föremål för att sätta fart på fantasin och locka till kreativ lek.
 • Det vackra tornbygget och de söta karaktärerna är fantastiska för barn att leka med och utveckla sin kreativitet. Barn kan bygga tornet och de små modellerna och sedan spela upp filmscener eller hitta på nya berättelser.
 • Fans av Disneys Trassel kommer att älska det här setet med alla lekfulla detaljer och smarta tillbehör. De små extra modellerna och roliga lekstartarna gör det här till den perfekta födelsedagspresenten för barn från 6 år.
 • Ett torn i 4 våningar fullt av detaljer. Med tornet som är 44 cm högt, 11 cm brett och 8 cm djupt är det här expansiva byggbara setet utformat för att byggas och lekas med om och om igen.
 • Fantasins kraft i en låda. Med igenkännbara minidockor och LEGO figurer som är utformade för att lekas med på massor av olika sätt, utan att batterier behövs. Öppna lådan och låt leken börja med att bygga.
 • Den lättbyggda modellen stärker barns självförtroende. Tydliga, bildbaserade instruktioner hjälper barn att träna sin bygg- och lekförmåga när de skapar ett torn för Disneys Rapunzel, Flynn och kameleonten Pascal.
 • Låt barn uppleva spänningen och magin i Disneys Trassel med detta LEGO ǀ Disney set. Det här coola setet låter barn bygga Rapunzels torn och iscensätta roliga äventyr med en modig Disney Princess och hennes vänner!
 • LEGO klossar uppfyller stränga branschstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Rapunzels torn
SKU
43187
EAN
5702016907803
UPC
673419337137
Delar
369
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
840 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.