LEGO 43184 Raya och draken Sisu

Överraska ett barn med ett set fullt av äventyr och upptäckter!

lego 43184 raya och draken sisu

Priser LEGO 43184 Raya och draken Sisu

Lego.com LEGO.com 399 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO 43184 Raya och draken Sisu

  • Sätt fart på ett barns kreativitet med det spännande setet LEGO O rns fantasi på spännande sätt. Det är en cool present som alla kommer att prata om.
  • Tryckta instruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma och visualisera sina modeller medan de bygger.
  • Låt barn fördjupa sig i fantasin och äventyret från Disneys Raya och den sista draken med detta kreativa LEGO tandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO delar tappas,värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Raya och draken Sisu
SKU
43184
EAN
5702016746907
UPC
673419327459
Delar
216
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.