LEGO Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer 43179

Ikoniska Disneykaraktrer blir unika uppvisningsmodeller!

lego 43179 musse pigg mimmi pigg byggbara karaktarer scaled
 • 1739 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 43179 SKU

Om du älskar Disney och deras originalfilmer är detta set perfekt för dig! LEGO ǀ Disney Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer (43179) ger dig en chans att fokusera och använda dina händer för att skapa en riktigt imponerande uppvisningsmodell. Fantastiska retrodetaljer. Dessa figurer är baserade på Walt Disneys och Ub Iwerks klassiska karaktärer …

Läs mer...

Priser LEGO Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer 43179

Lego.com LEGO.com 1 399 kr Se
Amazon.se Amazon.se 5 939 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer 43179

Om du älskar Disney och deras originalfilmer är detta set perfekt för dig! LEGO ǀ Disney Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer (43179) ger dig en chans att fokusera och använda dina händer för att skapa en riktigt imponerande uppvisningsmodell.

Fantastiska retrodetaljer
Dessa figurer är baserade på Walt Disneys och Ub Iwerks klassiska karaktärer Musse Pigg och Mimmi Pigg, här i dynamiska poser med olika byggbara tillbehör, som en gitarr, vintagekamera, stativ och ett fotoalbum med bilder från deras äventyr. Musse är 36 cm hög och Mimmi är 35 cm hög.

LEGO byggprojekt för dig
Ge dig själv lite egentid, fokusera på en underhållande, kreativ utmaning och skapa dessa 2 storskaliga, byggbara figurer att visa upp hemma eller på jobbet. Detta set ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna som är intresserade av populärkultur, konst, arkitektur och design, och det är perfekt som present till dig själv eller ett Disneyfan i ditt liv som letar efter nästa projekt.

 • Ge dig själv eller en gör-det-själv-fantast i ditt liv en kreativ upplevelse med setet LEGO | Disney Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer (43179). En unik och uppseendeväckande modell.
 • Rensa huvudet när du bygger 2 storskaliga, detaljerade figurer och tillbehör att stolt visa upp. Med detta set får du en tillfredsställande, praktisk byggupplevelse samtidigt som du laddar batterierna.
 • De färdigbyggda karaktärerna är snygga att visa upp hemma eller på jobbet. Du kan visa upp dem tillsammans eller skapa en unik scen med varje figur och de medföljande tillbehören.
 • Visa upp din kärlek för Disneys Musse Pigg och njut av detta set med alla dess detaljer och tillbehör. Den fängslande byggupplevelsen och de coola retrofigurerna gör detta set perfekt som present till dig själv eller någon som gillar Disney.
 • Detaljerade, storskaliga figurer. Den största modellen är 36 cm hög, 22 cm bred, och 16,5 cm djup. Detta fantastiska set innehåller 1 739 delar och kan visas upp på en speciell plats i ditt hem.
 • Minnen och egentid väntar. Du behöver inga batterier för att njuta av detta set – bygg dessa högkvalitativa figurer och fly från vardagen när du skapar något du kan visa upp i ditt hem.
 • Den snygga broschyren med bygginstruktioner guidar dig genom projektet, med berättelser och vinjetter som gör byggupplevelsen ännu mer underhållande. Detta LEGO set är perfekt som kreativt utlopp och för att ta en paus från vardagen.
 • Ge vuxna byggare som dig själv 2 imponerande, detaljerade, storskaliga figurer med detta LEGO | Disney set. Setet erbjuder ett unikt bygge som du kan ställa upp för att visa din kärlek för karaktärerna.
 • LEGO klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Musse Pigg & Mimmi Pigg – Byggbara karaktärer
SKU
43179
EAN
5702016669381
Delar
1739
Tema
LEGO Disney
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.