LEGO The Boombox 43115

Frvandla skrmtid till kreativ tid

lego 43115 the
 • 996 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43115 SKU

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Ladda ner gratisappen för att skanna de 4 minifigurerna. Skanna sedan modellen och se hur den blir till en scen när ditt barn skapar en musikvideo att dela med andra i det …

Läs mer...

Priser LEGO The Boombox 43115

Fyndiq.se Fyndiq.se -33% 869 kr Se
Lego.com LEGO.com 1 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO The Boombox 43115

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Ladda ner gratisappen för att skanna de 4 minifigurerna. Skanna sedan modellen och se hur den blir till en scen när ditt barn skapar en musikvideo att dela med andra i det säkra sociala flödet.

En hyllning till musikgenrer
The Boombox är full av funktioner som erbjuder timmar av lek både offline och digitalt med appen. Barn kommer att älska att vrida huvudena, högtalarna och lamporna på leksaksmodellen för att ändra scenerna och lamporna i sina musikvideor. Varje del har 4 valbara alternativ, vilket ger barn ultimat kreativitet – som att byta ut huvudena för att välja tropisk, rymdinspirerad, skogsinspirerad eller slottsinspirerad bakgrund.

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse och hjälper barn att bli regissörer och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor med massor av roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

 • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO The Boombox (43115). Innehåller 4 minifigurer med musikaliska tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 4 speciella BeatBits.
 • Ladda ner den kostnadsfria LEGO VIDIYO appen för att skanna vampyren, leoparden, älvan och utomjordingen och BeatBits med specialeffekter. Skanna sedan själva modellen för att se den bli till en digital scen i dina musikvideor.
 • Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den som får en motorcykel att dyka upp eller den som låter barn lägga till magiska eldeffekter i sina videor.
 • Barn kommer att älska att förändra den verkliga LEGO modellen för att ändra scenerna i sina videor med 4 olika huvuden, högtalare och lampor, som alla är inspirerade av olika musikgenrer.
 • En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 9 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
 • The Boombox är 16 cm hög, 23 cm lång och 35 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.
 • LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Boombox
SKU
43115
EAN
5702016911855
UPC
673419338332
Delar
996
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.