LEGO Punk Pirate Ship 43114

Frvandla skrmtid till kreativ tid

lego 43114 punk pirate ship
 • 615 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43114 SKU

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna punkmusikvideor med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Ladda ner gratisappen för att skanna de 3 minifigurerna och avslöja deras coola scenpersonligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se skeppet bli till en scen när ditt …

Läs mer...

Priser LEGO Punk Pirate Ship 43114

Fyndiq.se Fyndiq.se -31% 619 kr Se
Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO Punk Pirate Ship 43114

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna punkmusikvideor med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Ladda ner gratisappen för att skanna de 3 minifigurerna och avslöja deras coola scenpersonligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se skeppet bli till en scen när ditt barn producerar sina egna musikvideor och delar dem med andra i det barnsäkra sociala flödet.

Showen börjar!
Punk Pirate Ship modellen är fullspäckad med funktioner som barn kan njuta av i timmar både offline och i kombination med appen. Barn kommer att älska att vrida huvudena, högtalarna och lamporna på leksaksmodellen för att ändra de piratinspirerade scenerna och lamporna i musikvideorna.

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse och hjälper barn att bli regissörer och stjärnor i sina egna musikvideor. Se kreativiteten växa när de producerar videor med massor av musikblandningar, roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

 • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Innehåller 3 minifigurer med musikaliska tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 3 speciella BeatBits.
 • Ladda ner den kostnadsfria LEGO VIDIYO appen för att skanna minifigurerna och BeatBits med specialeffekter. Skanna modellen för att skapa en digital piratskeppsscen som karaktärerna kan uppträda på.
 • Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som passar en punkkonsert, som den som låter karaktärerna surfa på en haj eller den som får piraterna att dansa.
 • Barn kommer att älska att ändra sin verkliga LEGO modell för att förändra scenerna i sina videor – som att byta ut dödskalledekorationen mot ett hajhuvud eller göra om skattkistehögtalarna till kanoner.
 • En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 8 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
 • Piratskeppsmodellen är 19 cm hög, 24 cm lång och 18 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.
 • LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Punk Pirate Ship
SKU
43114
EAN
5702016911978
UPC
673419338646
Delar
615
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.