LEGO K-Pawp Concert 43113

Frvandla skrmtid till kreativ tid

lego 43113 k pawp concert
 • 514 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43113 SKU

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113). Ladda ner gratisappen för att skanna de 3 musikminifigurerna och avslöja deras scenpersonligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den bli scenen i ditt barns videor. Barn kommer att …

Läs mer...

Priser LEGO K-Pawp Concert 43113

Fyndiq.se Fyndiq.se -28% 469 kr Se
Lego.com LEGO.com 649 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO K-Pawp Concert 43113

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113). Ladda ner gratisappen för att skanna de 3 musikminifigurerna och avslöja deras scenpersonligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den bli scenen i ditt barns videor. Barn kommer att älska att göra utmaningar när de producerar sina egna musikvideor och delar med andra i det barnsäkra sociala flödet.

Showen börjar!
K-Pawp Concert är fullspäckad med funktioner som barn kan njuta av i timmar både offline och med appen. Barn kommer att älska att vrida huvudena, högtalarna och lamporna på leksaksmodellen för att ändra de djurinspirerade scenerna och lamporna i musikvideorna.

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse och hjälper barn att bli regissörer, producenter och stjärnor i sina egna musikvideor. Se kreativiteten växa när de producerar videor med massor av roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

 • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113). Innehåller 3 minifigurer med musikaliska tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 3 speciella BeatBits.
 • Ladda ner LEGO VIDIYO appen för att skanna kaninen, kattungen och den flygande enhörningen, BeatBits med specialeffekter och själva modellen. Se modellen bli till en scen där karaktärerna kan uppträda!
 • Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den som ger alla karaktärer matchande kläder eller den som får karaktärerna att återskapa K-pop-dansposer.
 • Barn kommer att älska att göra förändringar på sin verkliga LEGO modell för att ändra scenerna i sin video – som att byta ut enhörningshuvudet mot ett katthuvud för att få videobakgrunderna att ändras.
 • En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 8 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till alla barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
 • Den K-pop-inspirerade scenen är 13 cm hög, 14 cm lång och 30 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.
 • LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO K-Pawp Concert
SKU
43113
EAN
5702016911466
UPC
673419338394
Delar
514
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.