LEGO Robo HipHop Car 43112

Frvandla skrmtid till kreativ tid

lego 43112 robo hiphop car
 • 387 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43112 SKU

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Ladda ner gratisappen för att skanna minifigurerna och avslöja deras coola personligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den framträda i ditt barns videor, så att bilen …

Läs mer...

Priser LEGO Robo HipHop Car 43112

Lego.com LEGO.com 399 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 439 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO Robo HipHop Car 43112

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Ladda ner gratisappen för att skanna minifigurerna och avslöja deras coola personligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den framträda i ditt barns videor, så att bilen förvandlas till en digital scen! Barn kommer att älska att göra utmaningar när de producerar sina egna musikvideor och delar med andra skapare i detbarnsäkra sociala flödet.

Showen börjar!
Robo HipHop Car är fullspäckad med funktioner som barn kan njuta av i timmar både offline och med appen. Barn kommer att älska att vrida huvudena, högtalarna och lamporna på leksaksmodellen för att ändra de robotinspirerade scenerna i musikvideorna.

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse och hjälper barn att bli regissörer och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor med massor av musikblandningar, roliga karaktärer, danssteg och fantastiska effekter.

 • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Innehåller 2 minifigurer med tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits.
 • Ladda ner den kostnadsfria LEGO VIDIYO appen för att skanna minifigurerna, BeatBits med specialeffekter och själva modellen. Se modellen bli till en scen där karaktärerna kan uppträda i dina videor!
 • Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den som lägger till coola robotljud till låtar eller den som dekorerar videon med graffitikonst.
 • Barn kommer att älska att göra förändringar på sin verkliga LEGO modell för att ändra scenerna i sin video – som att byta ut huvudena för att skapa en digital bakgrund med ett högteknologiskt garage eller en bilparkering med graffiti.
 • En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 7 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
 • Bilen är 8 cm hög, 18 cm lång och 12 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.
 • LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Robo HipHop Car
SKU
43112
EAN
5702016911459
Delar
387
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.