LEGO Candy Castle Stage 43111

Frvandla skrmtid till kreativ tid

lego 43111 candy castle stage
 • 344 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43111 SKU

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna popmusikvideor med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Ladda ner gratisappen för att skanna ballerinan och björnen och avslöja deras coola personligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den bli scenen i ditt barns videor. …

Läs mer...

Priser LEGO Candy Castle Stage 43111

Lego.com LEGO.com 399 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 439 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO Candy Castle Stage 43111

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna popmusikvideor med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Ladda ner gratisappen för att skanna ballerinan och björnen och avslöja deras coola personligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den bli scenen i ditt barns videor. Barn kommer att älska att göra utmaningar och mer när de producerar sina egna musikvideor och delar med andra skapare i det barnsäkra sociala flödet.

Showen börjar!
Candy Castle Stage erbjuder timmar av lek både offline och med appen. Barn kommer att älska att vrida huvudena, högtalarna och lamporna på den verkliga leksaksmodellen för att ändra de godisinspirerade scenerna och lamporna i musikvideorna. 

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse och hjälper barn att bli regissörer och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor med massor av coola karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

 • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Innehåller 2 minifigurer med tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits.
 • Ladda ner den kostnadsfria LEGO VIDIYO appen för att skanna ballerinan och björnen, BeatBits med specialeffekter och själva modellen. Se modellen bli till en scen där karaktärerna kan uppträda!
 • Skanna dina BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den som får karusellhästaratt dyka upp i barns musikvideor.
 • Barn kommer att älska att göra förändringar på sin verkliga LEGO modell för att ändra scenerna i sin video – som att byta ut huvudena för att skapa en digital bakgrund med en skog av glass eller en chokladkanjon.
 • En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 7 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
 • Scenen är 13 cm hög, 14 cm lång och 17 cm bred.
 • LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.
 • LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och uppträder i sina egna musikvideor.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Candy Castle Stage
SKU
43111
EAN
5702016911435
Delar
344
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.