LEGO 43103 Punk Pirate BeatBox

Förvandla skärmtid till kreativ tid

lego 43103 punk pirate
 • 73 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43103 SKU

Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox (43103). Innehåller en punkpiratminifigur med gitarr, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits. Ladda ner gratisappen LEGO® VIDIYO™ för att skanna minifiguren och BeatBits med specialeffekter. Barn kommer att älska att se sin karaktär komma till liv i den …

Läs mer...

Priser LEGO 43103 Punk Pirate BeatBox

Proshop.se Proshop.se -1% 256 kr Se
Lego.com LEGO.com 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO 43103 Punk Pirate BeatBox

 • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Punk Pirate BeatBox (43103). Innehåller en punkpiratminifigur med gitarr, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits.

  Ladda ner gratisappen LEGO VIDIYO för att skanna minifiguren och BeatBits med specialeffekter. Barn kommer att älska att se sin karaktär komma till liv i den punkinspirerade musikvideon.

  Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den coola effekten som byter ut ord mot det punkpiratinspirerade ’arrr’.

  En rolig musikupplevelse för pojkar och flickor från 7 år som förtjänar en överraskning. Detta lekset är också perfekt som present till alla barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.

  Denna BeatBox är 8 cm hög, 7 cm lång och 10 cm bred.

  Denna BeatBox kan fällas ihop så att barn kan ta med sin musikvärld på turné, vart som helst. Inuti denna BeatBox finns plats för den klossbyggda scenen, 16 BeatBits och punkpiratens gitarr.

  LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.

  LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och delar sina egna musikvideor.

  LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.

  LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Punk Pirate BeatBox
SKU
43103
EAN
5702016911787
Delar
73
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.