LEGO 43101 Bandmates

Förvandla skärmtid till kreativ tid

lego 43101 bandmates
 • 11 Delar
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43101 SKU

Introducera barn till musikaliska grupplekar där de kan regissera, producera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) leksaker och VIDIYO appen. Ladda ner gratisappen LEGO® VIDIYO™ för att skanna minifiguren och BeatBits med specialeffekter. Barn kommer att älska att se sin karaktär komma till liv i musikvideon de regisserar, producerar …

Läs mer...

Priser LEGO 43101 Bandmates

Lego.com LEGO.com 59 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO 43101 Bandmates

 • Introducera barn till musikaliska grupplekar där de kan regissera, producera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Bandmates (43101) leksaker och VIDIYO appen.

  Ladda ner gratisappen LEGO VIDIYO för att skanna minifiguren och BeatBits med specialeffekter. Barn kommer att älska att se sin karaktär komma till liv i musikvideon de regisserar, producerar och uppträder i.

  Varje Bandmate har 3 BeatBits att skanna i appen som låser upp speciella videoeffekter som ljudeffekter och klädbyten. Med 92 BeatBits att samla på kommer barn att älska att utöka sin samling.

  LEGO VIDIYO Bandmates minifigurleksaker låser upp en hel värld av specialdesign och kreativ lek i appen, vilket gör dem perfekta som presenter till pojkar och flickor från 7 år och alla som älskar musik och uppträdanden.

  LEGO VIDIYO appen innehåller en rad säkerhetsfunktioner för trygghet online, inklusive en föräldrapanel, anonyma användarnamn och modererade kommentarer.  

  Varje hemlig låda innehåller en Bandmates minifigur från serie 1, 2 slumpmässiga BeatBits, 1 speciell BeatBit, 1 tillbehör, en klossbyggd scen med plats för 3 BeatBits, instruktioner och en samlarbroschyr.

  LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.

  LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenteroch stjärnor, och att skapa och dela sina egna musikvideor.

  LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.

  LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bandmates
SKU
43101
EAN
5702016916874
UPC
673419338585
Delar
11
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
59 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.