Produktbeskrivning (42141)

Bygg din egen fantastiska racerbil med LEGO 42141. Med denna uppsättning med 1432 klossar kan du bygga en McLaren Formel 1-racingbil. Njut av de vackra detaljerna och dröm om seger. Den imponerande displaymodellen är mycket sanningsenlig och kommer säkerligen att älskas av alla racing- och LEGO-fans. LEGO-modellen utvecklades till och med samtidigt som modellen av den riktiga racerbilen. LEGOs designteam har arbetat nära med McLaren Racing-teamet för detta. Det gör den här LEGO McLaren Formel 1-racerbilen till ett så bra set att ha hemma. Närmare originalet kommer du inte!

It's here. The first McLaren F1 @Lego_Group Technic model, inspired by our 2021 livery… And there's two BIG fans already! 🙌

Available from 1 March. pic.twitter.com/N2cONC03PO

— McLaren (@McLarenF1) February 8, 2022

En korrekt uppskattning av originalet

Precis som den riktiga racerbilen är LEGO McLaren racerbil utrustad med en V6-cylindermotor. Med rörliga kolvar, fungerande styrning, fjädring och en differential för exakt kurvtagning är denna replik mycket nära originalet. LEGO-modellen är inte mindre än 65 centimeter lång, 13 centimeter hög och 27 centimeter bred. Det gör den här racerbilen till ett riktigt blickfång, var du än placerar den. Med de medföljande sponsorklistermärkena kan du få din racerbil att se ut precis som en riktig Formel 1-racingbil.

Ett speciellt samarbete

LEGO 42141 skapades genom ett speciellt samarbete mellan LEGO Technic-designerna och McLaren Racing-teamet. I bygginstruktionerna för detta LEGO-set kommer du att lära dig mer om detta speciella samarbete och designen av modellen. Det säkerställer att du kommer att uppskatta denna modell ännu mer. Fördjupa dig i historien om denna racerbil och njut av varje steg i byggprocessen.

En fantastisk present till racingfans

Detta LEGO-set är en fantastisk present till alla Formel 1-fans som drömmer om att äga sin egen racerbil. Du kommer inte bara att ha många timmars nöje med att montera bilen, utan du kommer att njuta av de många detaljerna gång på gång. Eftersom racerbilen designades samtidigt som den riktiga bilen är modellen extremt realistisk. Upptäck alla detaljer, beundra hur denna LEGO racerbil är sammansatt och var stolt över din egen prestation.

LEGO 42141 McLaren Formula1 racerbil - Alt 1

En trevlig byggutmaning för vuxna

Detta LEGO-set är den perfekta utmaningen för vuxna. Den avancerade modellen ger mycket nöje och utmaning för LEGO-fans. Under byggprocessen kan de helt fördjupa sig i denna vackra uppsättning. Varje del har genomtänkts, vilket gör att allt känns perfekt. Och efter denna underbara utmaning kommer du stolt att titta på din egen Formel 1-racingbil om och om igen. På så sätt känner du dig som en riktig mästare!