LEGO Cat D11 bulldozer 42131

Bygg din egen byggnadsikon

lego 42131 cat d11 bulldozer
 • 3854 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42131 SKU

Hylla en hjälte inom byggnadsarbete när du bygger en kopia av den största Cat bulldozern med setet LEGO Technic Cat D11 bulldozer (42131). Detta stora set låter vuxna njuta av kvalitativ ”egentid” när de fokuserar på sin passion. Precis som den verkliga Cat bulldozern är denna modell byggd i modulsektioner. LEGO fans kommer att älska …

Läs mer...

Priser LEGO Cat D11 bulldozer 42131

LEGO.com LEGO.com 5 800 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 6 359 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Cat D11 bulldozer 42131

Hylla en hjälte inom byggnadsarbete när du bygger en kopia av den största Cat bulldozern med setet LEGO Technic Cat D11 bulldozer (42131). Detta stora set låter vuxna njuta av kvalitativ ”egentid” när de fokuserar på sin passion. Precis som den verkliga Cat bulldozern är denna modell byggd i modulsektioner. LEGO fans kommer att älska LEGO delen som är ny för oktober 2021 – ett stort band som kan spännas och lossas. Och bygget är bara början! Med många autentiska funktioner och detaljer i denna modell finns det massor att upptäcka.

Ta kontroll över din bulldozermodell
Använd appen CONTROL+ för att styra och utforska denna kraftfulla maskin. Använd appen för att köra och styra. Appen ger realistiska rörelser när du höjer, sänker och lutar bladet eller höjer och sänker rivaren och stegen.

Utforska tekniken
LEGO Technic byggmodellerna har realistiska rörelser och mekanismer som låter LEGO byggare utforska tekniska koncept på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Bygg ett mäktigt byggnadsfordon fullspäckat med detaljer med det stora byggsetet LEGO Technic Cat D11 bulldozer 42131 för vuxna.
 • Njut av ett givande bygge och utforska sedan modellens många funktioner och detaljer. Kolla in det nya LEGO bandet som är nytt för oktober 2021 och ger bulldozern dess realistiska rörelser.
 • Använd appen CONTROL+ för att styra din bulldozer. Ge liv åt bulldozermodellen när du kör och styr och sedan höjer, sänker och lutar bladet eller höjer och sänker rivaren och stegen.
 • Letar du efter de bästa presenterna till dig själv eller någon som gillar Cat bulldozrar och andra coola fordon? Detta imponerande byggnadsfordonsset är en fantastisk presentidé.
 • Denna Cat kopia är 26 cm hög, 57 cm lång och 37 cm bred.
 • Kräver 6 AA-batterier (ingår inte). Setet innehåller också 2 nr 15-motorer, 2 stora motorer och 1 hubb.
 • Denna Cat modell är mycket detaljerad för att återskapa den fullstora modellen med autentiska färger och grafik som Cat entusiaster kommer att älska.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggmodeller för LEGO fans som letar efter en uppslukande byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Cat D11 bulldozer
SKU
42131
EAN
5702017230092
UPC
673419363853
Delar
3854
Tema
LEGO Technic
Ålder
18+ år
LEGO pris
5 800 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.