LEGO Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil 42129

Kompromissls kraft

LEGO 42129 4×4 Mercedes-Benz Zetros - 20210702
 • 2129 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42129 SKU

Alla som älskar kraftfulla leksakslastbilar och byggleksaker kommer att ha massor av skoj när de bygger LEGO Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil (42129). Denna leksakslastbil är fullspäckad med realistiska funktioner för en givande byggupplevelse för vuxna och barn från 12 år. Öppna hyttdörrarna och motorhuven. Kolla in den fungerande fjädringen på alla 4 hjul och …

Läs mer...

Priser LEGO Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil 42129

LEGO.com LEGO.com -30% 2 660 kr Se
Proshop.se Proshop.se -24% 2 900 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 4 248 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil 42129

Alla som älskar kraftfulla leksakslastbilar och byggleksaker kommer att ha massor av skoj när de bygger LEGO Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil (42129). Denna leksakslastbil är fullspäckad med realistiska funktioner för en givande byggupplevelse för vuxna och barn från 12 år. Öppna hyttdörrarna och motorhuven. Kolla in den fungerande fjädringen på alla 4 hjul och öppna serviceluckan för att inspektera växellådan. Modellen har också en detaljerad motor med snurrande radiatorfläkt. Med differentialspärr, för första gången i en LEGO Technic modell. Lås och lås upp differentialväxlarna med appen för att styra lastbilen över tuff terräng.

Utforska appen
Med denna modell är bygget bara början. Använd CONTROL+ appen för att sätta denna mäktiga maskin på prov. Använd de olika kontrollskärmarna för att styra och manövrera differentialspärren. Med utmaningar och prestationer i appen finns det så många sätt att leka.

 • Alla som gillar byggleksaker kommer att älska att bygga en egen modellversion av Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil. Kolla in alla grymma funktioner med appen LEGO Technic CONTROL+.
 • LEGO Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil (42129) är fullpackad med autentiska funktioner som fungerande fjädring på alla 4 hjul, detaljerad växellåda och differentialspärr.
 • Med realistiska designfunktioner som klistermärken med racingtema och 2 brandsläckare. Använd flaggorna för att skapa en hinderbana och testa lastbilens förmåga i olika typer av terräng.
 • Det här är ett fantastiskt set för vuxna och barn från 12 år att ha kul med tillsammans. Det är också en grym leksak för unga LEGO byggare som vill ha en utmanande byggupplevelse.
 • Leksakslastbilen är 21 cm hög, 48 cm lång och 19 cm bred.
 • Kräver 6 AA-batterier (ingår inte). Batterilådan kan enkelt kopplas loss, vilket gör det lätt att byta batterier när det behövs.
 • Denna appstyrda LEGO Technic lastbil drivs av 1 Bluetooth-kontrollerad smarthubb, 3 stora motorer och 1 medelstor motor, som ingår i setet.
 • LEGO Technic byggleksaker erbjuder en avancerad upplevelse för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil
SKU
42129
UPC
673419340359
Delar
2129
Tema
LEGO Technic
Ålder
12+ år
LEGO pris
3 800 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.