LEGO Tung bärgningsbil 42128

Bygg en klassisk brgningsbil

LEGO 42128 Heavy-duty Tow Truck - 20210702
 • 2017 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42128 SKU

Öppna teknikens värld med modellen LEGO Technic Tung bärgningsbil (42128). Fullspäckad med detaljer som gör den perfekt som hyllning till världens mest omtyckta bärgningsbilar. Kolla in den autentiska grillen, luftfiltren, lyktorna, avgasröret och den coola färgskalan. Utforska sedan alla pneumatiska och mekaniska funktioner som gör denna modell så realistisk. En byggleksak fullspäckad med riktiga funktioner. Denna …

Läs mer...

Priser LEGO Tung bärgningsbil 42128

Proshop.se Proshop.se -20% 1 670 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 100 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 409 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Tung bärgningsbil 42128

Öppna teknikens värld med modellen LEGO Technic Tung bärgningsbil (42128). Fullspäckad med detaljer som gör den perfekt som hyllning till världens mest omtyckta bärgningsbilar. Kolla in den autentiska grillen, luftfiltren, lyktorna, avgasröret och den coola färgskalan. Utforska sedan alla pneumatiska och mekaniska funktioner som gör denna modell så realistisk.

En byggleksak fullspäckad med riktiga funktioner
Denna bärgningsbil med kran är full av imponerande funktioner. Öppna huven för att se den 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar. Styr genom att rotera spaken på taket. Aktivera kranen, pumpa upp bommen, dra ut vinschen och fäll ut stödbenen. Och för första gången i LEGO Technic historien har detta fordon en lyftaxel för att fälla ner extra hjul och sprida ut lastvikten.

En fantastisk introduktion till teknikens värld
LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Utforska den briljanta tekniken i en klassisk bärgningsbil med byggsetet LEGO Technic Tung bärgningsbil 42128. Njut av bygget och utforska sedan modellens många funktioner och detaljer.
 • Precis som en riktig bärgningsbil har denna modell pneumatiska pumpfunktioner, som en utfällbar lyftbom, lyftkran och en kranbom som kan förlängas.
 • Kolla in alla mekaniska funktioner, som den roterande kranen, den fungerande vinschen, stödbenen, bommen, plus lyftaxeln som drar ner extrahjul för ojämna laster – för första gången i ett LEGO Technic set!
 • Detta lekset med en bärgningsbil är en cool present till barn och tonåringar från 11 år som älskar mekaniska leksaker. Det är också ett perfekt set för barn och vuxna att utforska tillsammans medan de lär sig om teknik.
 • Denna modellbärgningsbil är 22 cm hög (med kranen nedfälld), 58 cm lång (med bommen nere) och 14 cm bred (med stödbenen utfällda).
 • Styr bärgningsbilen genom att rotera spaken på taket. Öppna huven för att se den 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar.
 • Med klassiska bärgningsbilsdetaljer som autentisk grill, luftfilter och cool färgskala.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Tung bärgningsbil
SKU
42128
EAN
5702016913354
UPC
673419340076
Delar
2017
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
2 100 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.