LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Upptck Ferraris spnnande vrld

lego 42125 ferrari 488 gte af corse 51
 • 1684 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42125 SKU

Ferrari 488 GTE har kammat hem prestigefyllda segrar i världens tuffaste endurancetävlingar och är en bil som inte liknar någon annan. Nu kan du skapa din egen LEGO Technic modellversion, komplett med autentiska designdetaljer – precis som på den ikoniska originalbilen. Troget återgivna detaljer. Med fantastisk detaljrikedom är denna modell en verklighetstrogen kopia av Ferraris enduranceracerbil. …

Läs mer...

Priser LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Proshop.se Proshop.se -20% 1 838 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -13% 1 999 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 300 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 645 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Ferrari 488 GTE har kammat hem prestigefyllda segrar i världens tuffaste endurancetävlingar och är en bil som inte liknar någon annan. Nu kan du skapa din egen LEGO Technic modellversion, komplett med autentiska designdetaljer – precis som på den ikoniska originalbilen.

Troget återgivna detaljer
Med fantastisk detaljrikedom är denna modell en verklighetstrogen kopia av Ferraris enduranceracerbil. Med funktioner som fjädring fram och bak, öppningsbara dörrar, V8-motor med rörliga kolvar och ratt som styr bilen. Originalklistermärken och autentiska färger sätter pricken över i på denna episka modell.

Fly från det vardagliga
Detta set är en del av en samling LEGO byggset för vuxna som uppskattar fantastisk design. Ett nytt praktiskt projekt till dig själv eller den perfekta presenten till ett motorsportfan – detta LEGO Technic byggset erbjuder en uppslukande byggupplevelse med en vacker uppvisningsmodell att njuta av.

 • Fördjupa dig i enduranceracingens spännande värld när du skapar din egen LEGO Technic uppvisningsmodell av den ikoniska Ferrari 488 GTE.
 • Med autentiska funktioner som fjädring fram och bak, öppningsbara dörrar, V8-motor med rörliga kolvar och fungerande ratt.
 • Med originalklistermärken och autentisk färgskala blir LEGO Technic Ferrari 488 GTE ”AF Corse #51” (42125) en uppskattad uppvisningsmodell i varje motorsportfantasts hem eller på jobbet.
 • Ett givande byggprojekt för vuxna och en inspirerande födelsedagspresent eller överraskning till någon som älskar enduranceracing, Ferraribilar och motorsport.
 • Modellen är 13 cm hög, 48 cm lång och 21 cm bred.
 • Du kan lätt utforska alla detaljer på insidan tack vare de öppningsbara dörrarna och motorhuven.
 • Detta set innehåller en speciell broschyr med bygginstruktioner och exklusivt innehåll, inklusive detaljer om bilen och AF Corse 51-laget.
 • Med elegant design och realistiska funktioner erbjuder LEGO Technic seten en givande byggupplevelse och modeller som är fullspäckade med imponerande detaljer för alla som är intresserade av teknik och ingenjörskonst.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
SKU
42125
EAN
5702016913484
UPC
673419340090
Delar
1684
Tema
LEGO Technic
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 300 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.