LEGO Terrängbuggy 42124

Stans coolaste fjrrstyrda terrngbuggyn

lego 42124 terrangbuggy
 • 374 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42124 SKU

Res tillbaka till 1980-talet med denna LEGO Technic Terrängbuggy (42124) – den är rolig för byggare från 10 år. Skapa modellen och väck den till liv med gratisappen CONTROL+. Buggyn är vinklad längst fram för att ge stabilitet vid hopp och stunttrick, precis som de klassiska fjärrstyrda leksaksbilarna. Med fjädring fram och bak (första gången …

Läs mer...

Priser LEGO Terrängbuggy 42124

Lego.com LEGO.com 1 049 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 023 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Terrängbuggy 42124

Res tillbaka till 1980-talet med denna LEGO Technic Terrängbuggy (42124) – den är rolig för byggare från 10 år. Skapa modellen och väck den till liv med gratisappen CONTROL+. Buggyn är vinklad längst fram för att ge stabilitet vid hopp och stunttrick, precis som de klassiska fjärrstyrda leksaksbilarna. Med fjädring fram och bak (första gången för LEGO Technic) plus stora däck, öppningsbar motorhuv, antenn och retroklistermärken har denna bil massor av attityd.

Skapa episka stunttrick med appen
Ladda ner gratisappen CONTROL+ för att verkligen sätta denna terrängbuggy på prov. Använd appen för att köra framåt och bakåt, styra och utföra stunttrick. Med olika kontroller, ljudeffekter, utmaningar, prestationer och mer finns det så mycket att utforska.

En givande byggupplevelse
LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Släpp lös timmar av skoj med byggsetet LEGO Terrängbuggy (42124). Denna fjärrstyrda terrängbuggy är fullspäckad med funktioner inspirerade av 1980-talets fjärrstyrda leksaksbilar.
 • Fantastiska trick är lätta att utföra tack vare bilens fram- och bakfjädring, enorma däck och vinklade framsida.
 • Ladda ner gratisappen CONTROL+ för att lägga till en ny dimension till denna fjärrstyrda buggy. Använd appen för att styra bilen, göra stunttrick och låsa upp utmaningar, ljudeffekter och mer.
 • Denna terrängbuggy är perfekt som present till barn från 10 år. Vuxna som minns de klassiska fjärrstyrda leksaksbilarna från 1980-talet kommer också att älska detta set, vilket gör det till en rolig upplevelse som alla generationer kan njuta av tillsammans.
 • Kolla in retrofärgerna, kompletta med 1980-talsinspirerade klistermärkesdetaljer.
 • Den fjärrstyrda terrängbuggyn är 13 cm hög upp till taket, 19 cm hög inklusive antennen, 28 cm lång och 16 cm bred.
 • För att kunna uppleva alla funktioner i denna appstyrda leksak behöver du 6 LR6/AA-batterier (ingår inte).
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Terrängbuggy
SKU
42124
EAN
5702016891010
Delar
374
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 049 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.