LEGO McLaren Senna GTR 42123

Bygg och visa upp en ikonisk superbil

lego 42123 mclaren senna gtr
 • 830 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42123 SKU

Letar du efter den ultimata presenten till ett barn eller en tonåring som älskar leksakssuperbilar? LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) är ett utmärkt val – och vuxna McLaren-fans kommer också att älska den! Denna samlarmodell är fullspäckad med autentiska funktioner inspirerade av den verkliga superbilen och kommer garanterat att höja pulsen hos alla racingfans. Realistiska …

Läs mer...

Priser LEGO McLaren Senna GTR 42123

Adlibris.com Adlibris.com -24% 479 kr Se
Proshop.se Proshop.se -22% 492 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 857 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO McLaren Senna GTR 42123

Letar du efter den ultimata presenten till ett barn eller en tonåring som älskar leksakssuperbilar? LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) är ett utmärkt val – och vuxna McLaren-fans kommer också att älska den! Denna samlarmodell är fullspäckad med autentiska funktioner inspirerade av den verkliga superbilen och kommer garanterat att höja pulsen hos alla racingfans.

Realistiska detaljer och kraftfulla funktioner
McLaren Senna GTR är en bil som ingen annan. Och denna grymma LEGO Technic leksaksversion är precis lika imponerande. Kolla in V8-motorn med rörliga kolvar, ikoniska dörrar som öppnas uppåt, plus autentiska dekorationer och färger, precis som på den riktiga bilen. Styr med ratten och visa sedan upp modellen på en plats där den garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig.

Öppna upp teknikens värld
LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123 är en fantastisk byggmodell för alla som gillar superbilar och är fullspäckad med realistiska detaljer inspirerade av det ikoniska originalet.
 • Kolla in superbilens autentiska funktioner, som den detaljerade V8-motorn med rörliga kolvar och dörrar som öppnas ”uppåt och utåt” i samma omisskännliga stil som hos den verkliga McLaren.
 • Ha roligt när du styr McLaren-leksaksbilen med ratten högst upp.
 • Letar du efter de bästa presentidéerna till ett motorsportfan eller en superbilsentusiast? Detta set är ett utmärkt val för barn från 10 år som skulle älska att bygga och visa upp sin egen McLaren-racerbil.
 • Denna fantastiska superbilsmodell är snygg att visa upp och kommer att väcka fantasin hos alla barn och vuxna som gillar superbilar, motorsport och McLaren.
 • Modellen är 9 cm hög, 32 cm lång och 12 cm bred.
 • Denna samlarmodell av en McLaren-racerbil har iögonfallande dekorationer och färger, precis som den verkliga superbilen.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO McLaren Senna GTR
SKU
42123
EAN
5702016913330
UPC
673419340069
Delar
830
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.