LEGO Jeep Wrangler 42122

En detaljerad LEGO version av den riktiga Jeep Wrangler Rubicon

lego 42122 jeep wrangler
 • 665 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42122 SKU

Alla fordonsgalna barn skulle att älska att äga denna högpresterande fyrhjulsdrivna bil. Du kan göra drömmen sann med LEGO Technic Jeep Wrangler (42122). Pojkar och flickor från 9 år kommer att ha roligt när de utforskar denna ikoniska terrängbil. Det finns en knapp för att manövrera styrningen fram, och den kraftfulla fjädringen gör att barn …

Läs mer...

Priser LEGO Jeep Wrangler 42122

Proshop.se Proshop.se -22% 492 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -16% 529 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 795 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Jeep Wrangler 42122

Alla fordonsgalna barn skulle att älska att äga denna högpresterande fyrhjulsdrivna bil. Du kan göra drömmen sann med LEGO Technic Jeep Wrangler (42122). Pojkar och flickor från 9 år kommer att ha roligt när de utforskar denna ikoniska terrängbil. Det finns en knapp för att manövrera styrningen fram, och den kraftfulla fjädringen gör att barn kan testa sina modeller på hinder i hemmet.

Fullspäckad med autentiska detaljer
Med öppningsbara dörrar och motorhuv, nedfällbara baksäten, ett fullstort reservdäck, vinsch och klassisk Jeep-design. Denna roliga modellbil tar barnen närmare den riktiga Jeep Wrangler Rubicon. Den iögonfallande färgskalan i gult och svart gör att denna modell är snygg att leka med och visa upp.

En engagerande utmaning för unga LEGO byggare
LEGO Technic världen erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa roliga utmaning. Med realistiska mekanismer är dessa samlarleksaker perfekta för att introducera tekniska begrepp för barn.

 • Känner du ett barn som skulle älska att bygga sin egen terrängjeep? Denna LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) är fullpackad med autentiska detaljer, vilket gör den till en perfekt leksak för barn som älskar roliga fordon.
 • Med styrning fram, kraftfull axelledad fjädring och en vinsch kan barn iscensätta en hel värld av terrängäventyr, inspirerade av den världsberömda Jeep Wrangler.
 • Denna häftiga modell är komplett med autentiska Jeep Wrangler detaljer, som de klassiska runda framlyktorna, galler med sju ribbor, fullstort reservdäck och nedfällbara baksäten.
 • Letar du efter de bästa leksakerna för barn som älskar leksaksbilar? Denna modell av Jeep Wrangler Rubicon är perfekt som present till unga LEGO fans som är redo för nästa utmaning.
 • Modellen Jeep Wrangler Rubicon är 12 cm hög, 24 cm lång och 13 cm bred, vilket gör denna bil perfekt för lek och uppvisning.
 • Barn kommer att älska bilens iögonfallande färgskala i gult och svart och de prestigefyllda Jeep WranglerRubicon detaljerna.
 • Med öppningsbara dörrar och motorhuv är det lätt att utforska leksaks-SUV:ens detaljerade insida.
 • LEGO Technic universumet öppnar en värld full av teknik för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Jeep Wrangler
SKU
42122
EAN
5702016913316
UPC
673419340052
Delar
665
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.