LEGO Kraftfull grävmaskin 42121

En engagerande 2-i-1-byggutmaning fr barn som lskar byggarbete

lego 42121 kraftfull gravmaskin
 • 569 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42121 SKU

Letar du efter en speciell present till barn som älskar byggarbetsleksaker? 2-i-1-leksaken LEGO Technic Kraftfull grävmaskin (42121) har massor av funktioner för timmar av kreativa lekar. Pojkar och flickor från 9 år får en engagerande byggutmaning innan de utforskar maskinens realistiska funktioner. Se hur en grävmaskin fungerar. Gräv, kör, rotera – det finns så mycket att …

Läs mer...

Priser LEGO Kraftfull grävmaskin 42121

Lego.com LEGO.com 499 kr Se
Amazon.se Amazon.se 599 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Kraftfull grävmaskin 42121

Letar du efter en speciell present till barn som älskar byggarbetsleksaker? 2-i-1-leksaken LEGO Technic Kraftfull grävmaskin (42121) har massor av funktioner för timmar av kreativa lekar. Pojkar och flickor från 9 år får en engagerande byggutmaning innan de utforskar maskinens realistiska funktioner.

Se hur en grävmaskin fungerar
Gräv, kör, rotera – det finns så mycket att upptäcka i denna coola leksaksgrävmaskin. Kolla in skopan som rör sig upp och ner, plus den rörliga armen, de fungerande larvbanden och den roterande karossen. Det finns också en detaljerad förarhytt med säte och kontrollpanel. Setet innehåller extra LEGO ”stenar” att gräva upp och 4 koner. När det är dags för en ny utmaning kan modellen byggas om till en traktor med gräskopa.

Givande bygge för unga LEGO fans
LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa utmaning. Med realistiska mekanismer är dessa givande set en perfekt introduktion till teknikens värld.

 • Oavsett om det är en födelsedagspresent, julklapp eller ”bara för att”-gåva kommer unga byggfans att älska att bygga och utforska 2-i-1-leksetet LEGO Technic Kraftfull grävmaskin (42121).
 • Denna grävmaskin är fullpackad med realistiska funktioner som låter barn se hur byggmaskiner verkligen fungerar. Kolla in den rörliga skopan och armen samt de fungerande larvbanden, precis som på en riktig grävmaskin.
 • När barn är redo för en ny utmaning kan 2-i-1-leksaken byggas om till en traktor medlarvband och grävskopa.
 • Denna coola leksaksgrävmaskin är perfekt för pojkar och flickor från 9 år som älskar byggfordon.
 • Med den autentiska hytten och kontrollpanelen att utforska är det lätt för barn att föreställa sig livet på en byggarbetsplats med denna coola leksaksgrävmaskin.
 • Rollek är enkelt med detta coola set. Det finns 4 koner för att spärra av byggarbetsplatsen, plus extra LEGO delar som kan användas som tegelstenar att skopa upp med grävmaskinen.
 • Denna leksaksgrävmaskinär 23 cm hög med höjd arm, 37 cm lång med helt utfälld arm och 11 cm bred.
 • LEGO Technic universumet öppnar en värld full av teknik för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kraftfull grävmaskin
SKU
42121
UPC
673419336611
Delar
569
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.