LEGO Räddningssvävare 42120

En 2-i-1-belning fr unga rddningshjltar

lego 42120 raddningssvavare
 • 457 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42120 SKU

Letar du efter den perfekta presenten till barn som gillar spännande fordon? De kommer garanterat att älska denna LEGO Technic Räddningssvävare (42120). Full av autentiska funktioner och perfekt för att återskapa djärva uppdrag. Flickor och pojkar från 8 år kommer att älska att se leksaksfordonet ”sväva” när det rullar på de dolda hjulen. Med snurrande …

Läs mer...

Priser LEGO Räddningssvävare 42120

Amazon.se Amazon.se -16% 335 kr Se
Lego.com LEGO.com 399 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 547 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Räddningssvävare 42120

Letar du efter den perfekta presenten till barn som gillar spännande fordon? De kommer garanterat att älska denna LEGO Technic Räddningssvävare (42120). Full av autentiska funktioner och perfekt för att återskapa djärva uppdrag. Flickor och pojkar från 8 år kommer att älska att se leksaksfordonet ”sväva” när det rullar på de dolda hjulen. Med snurrande fläktar, varningslampa, cockpit med säten, kontrollpanel och styre finns det massor att upptäcka. Och när barnen är redo för en ny utmaning kansvävaren byggas om till ett tvåmotorigt flygplan, fullpackat med realistiska funktioner, som rörliga roder och skrevroder.

Byggleksaker som engagerar unga sinnen
LEGO Technic universumet innehåller ett urval av spännande leksaksfordon, särskilt utformade för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning. Med realistisk funktion och design är dessa modeller perfekta för barn som är intresserade av hur saker fungerar.

 • Ge barn som älskar räddningsfordon en speciell överraskning med denna grymma svävare. Den är full av autentiska detaljer som gör den perfekt för rolleksäventyr.
 • Kolla in alla coola funktioner, som den ”svävande” effekten, de snurrande fläktarna, cockpiten och den roterande varningslampan, precis som på en riktig svävare.
 • 2-i-1-designen innebär fler rolleksmöjligheter för unga hjältar. Bygg om svävaren för att skapa ett tvåmotorigt flygplan med rörliga roder och skrevroder.
 • LEGO Technic Räddningssvävare (42120) är en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 8 år som älskar räddningsfordon.
 • Denna svävarmodell är 12 cm hög, 24 cm lång och 13 cm bred.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Räddningssvävare
SKU
42120
UPC
673419337304
Delar
457
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.