LEGO Monster Jam Max-D 42119

Actionfyllt Monster Jam skoj!

lego 42119 monster jam max d
 • 230 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42119 SKU

Inspirera barn som älskar Monster Jam att bygga sin egen monstertruck med byggsetet LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119. Med bilens pull back-action kan pojkar och flickor återskapa djärva stunttrick från Monster Jam arenan på nolltid. Denna 2-i-1-leksaksbil är fullpackad med kraftfulla funktioner, precis som i verkligheten. Kolla in de autentiska detaljerna och färgerna, nitarna …

Läs mer...

Priser LEGO Monster Jam Max-D 42119

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 308 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 487 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Monster Jam Max-D 42119

Inspirera barn som älskar Monster Jam att bygga sin egen monstertruck med byggsetet LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119. Med bilens pull back-action kan pojkar och flickor återskapa djärva stunttrick från Monster Jam arenan på nolltid. Denna 2-i-1-leksaksbil är fullpackad med kraftfulla funktioner, precis som i verkligheten. Kolla in de autentiska detaljerna och färgerna, nitarna och den flyttbara flaggan.

2-i-1 gör det dubbelt så roligt!
Denna coola Monster Jam leksaksbil innehåller två byggutmaningar i en. Efter att ha byggt Max-D kan barn bygga om modellen till en fyrhjuling för ännu fler actionfyllda äventyr. Kolla in gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att hitta Instructions PLUS. Denna interaktiva guide gör det enkelt att bygga med verktyg för att zooma och rotera.

Inlärning genom lek
LEGO Technic universumet erbjuder en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans. Med detaljerade modeller inspirerade av verkliga fordon kan barn lära sig samtidigt som de leker.

 • Låt monstertruckfans återskapa sina favoritstunder från arenan med byggsetet LEGO Technic Monster Jam Max-D (42119).
 • Två byggutmaningar! Denna coola Max-D 2-i-1-monstertruck kan byggas om till en pull back-fyrhjuling, så att lekstunderna räcker ännu längre.
 • Med pull back-action är det lätt för barn att köra bilen och fyrhjulingen. Dra bara bakåt och släpp för att se fordonen köra iväg.
 • Letar du efter häftiga leksaker till barn som älskar monstertruckar? Denna byggbara modell är perfekt för flickor och pojkar från 7 år som älskar spännande fordon.
 • Med de ikoniska nitarna hos Max-D och en robust metallfärgad yta med eldmönster är den precis som den riktiga bilen.
 • Monster Jam leksaken är 10 cm hög, 25 cm lång (med flaggan) och 11 cm bred.
 • Instruktioner till Max-D ingår, plus digitala Instructions PLUS som finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Instruktioner till fyrhjulingen finns online.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggmodeller för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monster Jam Max-D
SKU
42119
EAN
5702016890631
Delar
230
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.