LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Actionfyllt Monster Jam skoj!

lego 42118 monster jam grave digger
 • 212 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42118 SKU

Letar du efter en rolig leksak eller present till pojkar och flickor som älskar Monster Jam bilar? Pull back-bilen LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 är fullspäckad med funktioner som barn kommer att älska. Med autentiska detaljer som Grave Digger dekorationer med spöken och eld, plus enorma däck, en flyttbar flagga och röda framlyktor. …

Läs mer...

Priser LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Proshop.se Proshop.se -27% 205 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -25% 209 kr Se
LEGO.com LEGO.com 280 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 448 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Letar du efter en rolig leksak eller present till pojkar och flickor som älskar Monster Jam bilar? Pull back-bilen LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 är fullspäckad med funktioner som barn kommer att älska. Med autentiska detaljer som Grave Digger dekorationer med spöken och eld, plus enorma däck, en flyttbar flagga och röda framlyktor. Se Monster Jams spännande värld komma till liv när barn återskapar storslagna stunttrick med en av världens mest kända och ikoniska monstertruckar.

Grym 2-i-1-leksak
Dags för en ny utmaning? Goda nyheter! Denna Grave Digger modell kan byggas om till en terrängbuggy för ännu mer byggskoj. Kolla in gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att hitta Instructions PLUS. Denna interaktiva guide innehåller verktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att börja bygga.

Inspirera nästa generations ingenjörer
Med fordon som både ser ut och fungerar som i verkligheten ger LEGO Technic universumet en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans.

 • Låt monstertruckfans återskapa sina bästa stunttrick med byggsetet LEGO Technic Monster Jam Grave Digger (42118). Med autentiska inslag som enorma däck, klistermärkesdetaljer och mer.
 • Dubbelt så roligt! Denna monstertruckleksak kan byggas om till en terrängbuggy så att barn kan njuta av 2 byggutmaningar och massor av actionfyllda fordonslekar.
 • Med pull back-motorn kan monstertrucken och terrängbuggyn köra snabbt och smidigt, precis som de verkliga fordonen.
 • Letar du efter de bästapresenterna till barn som älskar monstertruckleksaker? Detta set är perfekt för barn från 7 år som älskar Monster Jam shower eller häftiga leksaksfordon.
 • Med coola funktioner som en böjbar flagga som kan flyttas upp och ner och röda framlyktor, precis som på den riktiga Grave Digger bilen.
 • Denna Monster Jam leksak är 11 cm hög, 24 cm lång (med flaggan) och 11 cm bred.
 • Instruktioner till Grave Digger modellen ingår. Du hittar också digitala Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Instruktioner till terrängbuggyn finns online.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggmodeller för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monster Jam Grave Digger
SKU
42118
EAN
5702016890815
UPC
673419336604
Delar
212
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
280 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.