LEGO Racerplan 42117

Inspirera barns fantasi med detta stuntflygplan

lego 42117 racerplan
 • 154 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42117 SKU

Ge liv åt stuntflygplanens spännande värld med detta LEGO Technic Racerplan (42117). Denna överraskning för pojkar och flickor från 7 år innehåller detaljer som en propeller som snurrar när flygplanet knuffas framåt, plus öppningsbara motorluckor. Den iögonfallande färgskalan i orange och blågrönt med sponsordetaljer fulländar en cool liten present för alla tillfällen – det är …

Läs mer...

Priser LEGO Racerplan 42117

Proshop.se Proshop.se -1% 129 kr Se
LEGO.com LEGO.com 130 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 303 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Racerplan 42117

Ge liv åt stuntflygplanens spännande värld med detta LEGO Technic Racerplan (42117). Denna överraskning för pojkar och flickor från 7 år innehåller detaljer som en propeller som snurrar när flygplanet knuffas framåt, plus öppningsbara motorluckor. Den iögonfallande färgskalan i orange och blågrönt med sponsordetaljer fulländar en cool liten present för alla tillfällen – det är precis som ett riktigt racerplan!

2-i-1-modell
Detta leksaksplan kan byggas om till ett jetflygplan så att barn kan njuta av ännu mer byggskoj. Det är lätt att komma igång eftersom detta set innehåller Instructions PLUS. Denna interaktiva guide finns tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera, plus ett spökläge som hjälper barn att bygga på egen hand.

Timmar av kreativ lek
LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa utmaning. Med fordon som ser ut och fungerar som i verkligheten erbjuder dessa set en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik.

 • Ge blivande piloter en överraskning med detta LEGO Technic Racerplan (42117). Med härliga färger, sponsordetaljer och en snurrande propeller ser det ut precis som i verkligheten.
 • Det finns massor av detaljer att upptäcka för barn som älskar flygleksaker. Kolla in de öppningsbara motorluckorna, landningsstället och den snurrande propellern för roliga flygplanslekar.
 • Barn kommer att älska att bygga denna hållbara flygleksak innan de bygger om den till ett jetflygplan för ännu mer kreativt skoj.
 • Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 7 år som älskar stuntplansleksaker.
 • Racerplanet är 9 cm högt (inklusive propeller), 18 cm långt och 23 cm brett.
 • Instructions PLUS är en interaktiv guide som gör det extra roligt att bygga. Den finns tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera för att hjälpa barn att bygga på egen hand.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Racerplan
SKU
42117
EAN
5702016890914
UPC
673419336390
Delar
154
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.