LEGO Kompaktlastare 42116

Styrning och fungerande skopa fr unga byggnadsarbetare

lego 42116 kompaktlastare
 • 140 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42116 SKU

Om du letar efter en present till barn som älskar byggarbetsplatser kommer denna LEGO Technic Kompaktlastare (42116) garanterat att bli populär. Pojkar och flickor från 7 år kommer att älska att bygga lastaren – och det är bara början! När den är färdigbyggd kan de skapa oändliga byggarbetsäventyr samtidigt som de testar fordonets realistiska funktioner. …

Läs mer...

Priser LEGO Kompaktlastare 42116

Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 281 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Kompaktlastare 42116

Om du letar efter en present till barn som älskar byggarbetsplatser kommer denna LEGO Technic Kompaktlastare (42116) garanterat att bli populär. Pojkar och flickor från 7 år kommer att älska att bygga lastaren – och det är bara början! När den är färdigbyggd kan de skapa oändliga byggarbetsäventyr samtidigt som de testar fordonets realistiska funktioner. En skopa med 2 funktioner, förarhytt, instrumentbräda, störtbåge och fram- och bakljus ger barn allt de behöver för timmar av kreativa lekar.

2-i-1-modell
När barnen är redo för en ny utmaning kan modellen byggas om till en hotrod. Det är lätt att komma igång eftersom denna coola leksak innehåller Instructions PLUS. Denna digitala guide finns tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera, plus ett spökläge som hjälper barn att bygga.

Engagerande byggleksaker
LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.

 • Ge barn som gillar byggnadsarbete en rolig överraskning med det coola byggsetet LEGO Technic Kompaktlastare (42116). Med autentiska detaljer som en skopa att lyfta och skopa upp med.
 • Barn kommer att älska att bygga lastaren innan de kollar in alla funktioner, som den öppningsbara förarhytten, skopan som kan lyftas och lutas, instrumentbrädan och störtbågen. Sedan kan modellen byggas om till en hotrod.
 • Denna leksak har realistiska funktioner som barn kommer att återvända till om och om igen när de iscensätter olika äventyr på en byggarbetsplats, vägarbetsplats eller bondgård.
 • Om du letar efter en present till pojkar och flickor från 7 år är denna högkvalitativa modell ett utmärkt val.
 • Kompaktlastaren är 9 cm hög, 14 cm lång och 6 cm bred.
 • Barn kan bygga om denna 2-i-1-modell till en hotrod för ännu mer skoj.
 • Instructions PLUS är en interaktiv guide som gör det extra roligt att bygga. Den finns tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktygför att zooma och rotera för att hjälpa barn att bygga på egen hand.
 • LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO Technic delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kompaktlastare
SKU
42116
Delar
140
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.