LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Ett engagerande bygge med en fantastisk uppvisningsmodell att beundra

lego 42115 lamborghini sin fkp 37
 • 3696 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42115 SKU

Upplev den omisskännliga kraften och skönheten hos Lamborghini Sián FKP 37 när du fördjupar dig i detta LEGO Technic byggset (42115). Med fantastiska detaljer är denna modellbil en trogen representation av originalbilen Sián FKP 37 med iögonfallande limegrön färg med gyllene fälgar. Skönheten finns i detaljerna. Med autentiska funktioner som 8-växlad växellåda som aktiveras med den …

Läs mer...

Priser LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Adlibris.com Adlibris.com -26% 3 789 kr Se
Proshop.se Proshop.se -26% 3 799 kr Se
LEGO.com LEGO.com 5 150 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 5 728 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Upplev den omisskännliga kraften och skönheten hos Lamborghini Sián FKP 37 när du fördjupar dig i detta LEGO Technic byggset (42115). Med fantastiska detaljer är denna modellbil en trogen representation av originalbilen Sián FKP 37 med iögonfallande limegrön färg med gyllene fälgar.

Skönheten finns i detaljerna
Med autentiska funktioner som 8-växlad växellåda som aktiveras med den rörliga växelpaddeln, V12-motor med rörliga kolvar och fyrhjulsdrift. Använd ratten för att styra bilen och kolla sedan in fjädringen fram och bak. Precis som den fullstora supersportbilen har denna modellbil klassiska öppningsbara saxdörrar.

Lyxiga funktioner
Detta byggbara bilset låter dig njuta av kvalitetstid när du ger liv åt den vackra Sián FKP 37. Den levereras i en lyxig låda som innehåller en exklusiv broschyr med bygginstruktioner, bilder och bakom-kulisserna-intervjuer. Öppna huven för att upptäcka ditt unika serienummer och låsa upp speciellt onlineinnehåll.

 • Njut av ett uppslukande bygge med setet LEGO Technic Lamborghini FKP 37 (42115). Utforska sedan bilens autentiska funktioner, som V12-motorn med rörliga kolvar, styrning och fjädring fram och bak.
 • Med en 8-växlad sekventiell växellåda, rörlig bakspoiler, öppningsbar huv fram och bak, detaljerade skivbromsar och gyllene fälgar – detta LEGO Technic set låter dig komma närmare den verkliga Lamborghini Sián FKP 37 än någonsin.
 • Detta avancerade LEGO byggset är utformat speciellt för sportbilsfantaster och har fantastiska detaljer, en dekorativ uppvisningsplatta och ett unikt serienummer för att låsa upp exklusivt onlineinnehåll.
 • Ett givande byggprojekt för dig eller en speciell födelsedagspresent eller julklapp till någon du tycker om. Detta LEGO set levereras i en exklusiv lyxlåda och innehåller en vacker uppvisningsmodell att visa upp och njuta av.
 • Denna byggbara modellbil i skala 1:8 har en limegrön färgskala med gyllene fälgar och dekorerade delar och är 13 cm hög, 60cm lång och 25 cm bred.
 • Drivs av passion! Inga batterier behövs för detta LEGO Technic set, så att du kan fängslas av detta uppslukande byggprojekt på en gång.
 • Den exklusiva samlarbroschyren innehåller omfattande bygginstruktioner, bilder och bakom-kulisserna-intervjuer med de två team som arbetat med detta projekt: LEGO Koncernen och Automobili Lamborghini.
 • Med elegant design och realistiska funktioner erbjuder LEGO Technic seten en givande byggupplevelse och modeller som är fullspäckade med imponerande detaljer.
 • LEGO Technic set uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att delarna är lätta att sätta ihop.
 • LEGO Technic seten testas grundligt för att säkerställa att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lamborghini Sián FKP 37
SKU
42115
UPC
673419318679
Delar
3696
Tema
LEGO Technic
Ålder
18+ år
LEGO pris
5 150 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.