LEGO Volvo 6×6 ledad lastbil 42114

Ett spnnande bygge fr alla som gillar byggfordonsset

lego 42114 volvo 6x6 ledad lastbil scaled
 • 2193 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42114 SKU

LEGO Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) är en realistisk modellversion av Volvos största ledade lastbil och perfekt för barn som älskar byggfordon. Lastbilen drivs av 1 stor vinklad motor, 1 XL-motor och 1 L-motor med en Bluetooth-styrd smarthubb för realistisk funktionalitet. Utforska appen för nya sätt att leka. Det finns massor av autentiska detaljer att …

Läs mer...

Priser LEGO Volvo 6×6 ledad lastbil 42114

Lego.com LEGO.com 2 799 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 555 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Volvo 6×6 ledad lastbil 42114

LEGO Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) är en realistisk modellversion av Volvos största ledade lastbil och perfekt för barn som älskar byggfordon. Lastbilen drivs av 1 stor vinklad motor, 1 XL-motor och 1 L-motor med en Bluetooth-styrd smarthubb för realistisk funktionalitet.

Utforska appen för nya sätt att leka
Det finns massor av autentiska detaljer att upptäcka och barn kan ta kontroll över lastbilen med appen LEGO Technic CONTROL+. Använd de olika kontrollskärmarna för att köra framåt och bakåt, styra, byta växel och hastighet eller lasta av skopan. Barn får också en personlig instrumentpanel med autentiska cockpitkontroller. Utmaningar och utmärkelser hjälper barn att utveckla sina körfärdigheter och det finns inspirerande innehåll att upptäcka i appen.

Autentiska detaljer inspirerar till kreativ lek
LEGO Technic byggfordonsseten är perfekta för LEGO fans som är redo för en ny utmaning med fordon som ser ut och rör sig som sina original.

 • Barn kommer att älska att bygga sin egen modellversion av den klassiska ledade A60H-lastbilen från Volvo. Och med coola funktioner i appen LEGO Technic CONTROL+ fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop.
 • Med byggsetet LEGO Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) kan barn lära sig hemligheterna bakom megastora byggmaskiner när de styr, tippar skopan och byter växel i appen.
 • Denna modell är fullspäckad med autentiska detaljer. Appen LEGO Technic CONTROL+ låter barn ta kontroll när de utforskar de olika kontrollskärmarna, utmaningarna, utmärkelserna och det exklusiva innehållet i appen.
 • Letar du efter en cool fjärrstyrd leksakslastbil? Ta kreativa lekar till nästa nivå med detta häftiga appstyrda LEGO Technic Volvo modellset, som är perfekt som födelsedagspresent till unga byggare från 11 år.
 • Denna Volvo lastbilsmodell är 20 cm hög, 60 cm lång och 20 cm bred, vilket gör den perfekt för rollekar med byggtema. Kombinera med andra bygglekset för ännu mer skoj.
 • Byggandet kan börja utan batterier, men för att njuta av kraften och de coola tekniska funktionerna hos denna appstyrda leksak behöver du 6 AA-batterier på 1,5 V.
 • Innehåller tryckta instruktioner så att de kreativa lekarna kan börja direkt med detta grymma byggset för barn.
 • LEGO Technic byggset är perfekta för barn som älskar att bygga och är redo för en ny utmaning. I LEGO Technic universumet ingår en rad roliga, byggbara leksaker som uppskattas av både barn och vuxna.
 • Varje LEGO Technic set uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att varje fordon kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO Technic byggseten testas grundligt för att säkerställa att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Volvo 6×6 ledad lastbil
SKU
42114
EAN
5702016617528
UPC
673419318662
Delar
2193
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
2 799 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.