LEGO Ducati Panigale V4 R 42107

Bygg och utforska den ikoniska Ducati Panigale V4 R

lego 42107 ducati panigale v4 r scaled
 • 646 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42107 SKU

Stil, elegans, prestanda. Denna LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R fångar originalets känsla och design. Det är den första modellmotorcykeln i LEGO Technic historien som har en växellåda för att utforska olika hastigheter och tekniker. Andra fantastiska funktioner som ingår är till exempel styrning, fjädring både fram och bak för realistiska rörelser och skivbromsar …

Läs mer...

Priser LEGO Ducati Panigale V4 R 42107

Fyndiq.se Fyndiq.se -13% 829 kr Se
LEGO.com LEGO.com 950 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Ducati Panigale V4 R 42107

Stil, elegans, prestanda. Denna LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R fångar originalets känsla och design. Det är den första modellmotorcykeln i LEGO Technic historien som har en växellåda för att utforska olika hastigheter och tekniker. Andra fantastiska funktioner som ingår är till exempel styrning, fjädring både fram och bak för realistiska rörelser och skivbromsar fram och bak.

Fantastiska detaljer som fångar Ducatis anda
Alla som älskar Ducati kommer att gilla alla detaljer på denna fantastiska modellmotorcykel. Stödet, avgasröret, vindrutan och instrumentbrädan är några av de små detaljer som gör att denna modelleksak verkligen återspeglar den fullstora versionen. Och den klassiska röda färgskalan kommer givetvis att uppskattas av alla som älskar Ducati.

Bygg och lär med LEGO Technic modelleksaker
Som en del av LEGO Technic världen är detta motorcykelset en uppslukande och givande byggupplevelse. Med sina realistiska funktioner introducerar den byggare till teknikensvärld där de kan upptäcka hur växelmekanismer fungerar.

 • En kopia av den berömda Ducati Panigale V4 R att bygga, utforska och visa upp. LEGO Technic fans och motorcykelentusiaster kommer att älska denna coola byggutmaning.
 • Bygg en egen Ducati Panigale V4 R för att få en unik inblick i hur funktionerna och detaljerna på denna motorcykel fungerar. Innehåller också en 2-växlad växellåda – för första gången på en LEGO Technic motorcykel.
 • Återskapa spänningen i att äga en Ducati Panigale V4 R, med fjädring fram och bak för realistiska rörelser. Den klassiska röda färgskalan får motorcykeln att komma till liv, i sann italiensk stil.
 • Letar du efter de bästa presenterna till någon som älskar motorcyklar? Det här är ett utmärkt val. Det är också en superutmaning för LEGO Technic fans från 10 år som kommer att älska att se hur motorcykeln fungerar.
 • Denna iögonfallande modell (42107) är snygg att visa upp. Dess dimensioner har utformats för att ge en sann återspegling av den verkliga modellen. Motorcykeln är 32 cm lång, 16 cm hög och 8 cm bred.
 • Inga batterier behövs till den här Ducati leksaksmotorcykeln. Passion, fantasi och en vilja att skapa något nytt är allt du behöver.
 • Det är enkelt att komma igång med detta fantastiska LEGO set. Bara öppna lådan och använd de enkla instruktionerna för att bygga din egen Ducati och köra iväg direkt.
 • LEGO Technic teknikleksaker är utformade för att ge en uppslukande och givande byggupplevelse, med realistiska rörelser och mekanismer som hjälper barn och vuxna att utforska teknikens värld.
 • Kvalitet är viktigt. Så det är bra att veta att LEGO byggseten uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de kan sättas ihop lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Technic plastmodellerna genomgår alla steg. Var och en testas grundligt för att säkerställa att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ducati Panigale V4 R
SKU
42107
EAN
5702016616460
UPC
673419318600
Delar
646
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
950 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.