LEGO Porsche 911 RSR 42096

Upptck enduranceracingens vrld med Porsche 911 RSR!

lego 42096 porsche 911 rsr scaled
 • 1580 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42096 SKU

Hylla en ikon inom ingenjörskonsten med LEGO Technic modellen 42096 Porsche 911 RSR. Den här autentiska bilmodellen har utvecklats i samarbete med Porsche och fångar fordonets kraftfulla design med skarpa linjer och aerodynamiska detaljer, som en vinge med ”swan neck”-fästen, förlängd diffuser baktill och specialdesignade sidospeglar. Bilen har funktioner som en synlig och fungerande differentialväxel, …

Läs mer...

Priser LEGO Porsche 911 RSR 42096

Proshop.se Proshop.se -19% 1 948 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 2 300 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 522 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Porsche 911 RSR 42096

Hylla en ikon inom ingenjörskonsten med LEGO Technic modellen 42096 Porsche 911 RSR. Den här autentiska bilmodellen har utvecklats i samarbete med Porsche och fångar fordonets kraftfulla design med skarpa linjer och aerodynamiska detaljer, som en vinge med ”swan neck”-fästen, förlängd diffuser baktill och specialdesignade sidospeglar. Bilen har funktioner som en synlig och fungerande differentialväxel, individuell fjädring och en sexcylindrig boxermotor med rörliga kolvar framför bakaxeln. Invändigt finns en radarskärm, fungerande styrning, brandsläckningssystem och till och med en karta över racingbanan Laguna Seca tryckt på förardörren. Svarta fälgar med ekrar, realistiska fram- och baklyktor och en autentisk färgskala i vitt, rött och svart med klistermärken är pricken över i på den här grymma LEGO Technic modellen av Porsche 911 RSR, som passar perfekt att visa upp hemma eller på kontoret!

 • Porsche 911 RSR-modell med mängder av realistiska detaljer som en vinge med ”swan neck”-fästen, förlängd diffuser baktill och aerodynamiska sidospeglar, samt svarta fälgar med ekrar och realistiska fram- och baklyktor. Modellen har dessutom en detaljerad cockpit, fungerande differentialväxel, individuell fjädring och en sexcylindrig boxermotor med rörliga kolvar framför bakaxeln.

 • Den här samlarbilmodellen har även en autentisk färgskala i vitt, rött och svart och ett klistermärkesark för extra detaljer.
 • Öppna dörrarna för att komma åt insidan med realistiska detaljer som en radarskärm, fungerande styrning, brandsläckningssystem och en karta över racerbanan Laguna Seca tryckt på förardörren.
 • Kolla in den sexcylindriga boxermotorn med rörliga kolvar.
 • Setet innehåller 1 580 delar.
 • Den här LEGO Technic modellen har utformats för att ge en givande och fördjupande byggupplevelse.
 • Lämplig för byggare från 10 år.
 • LEGO Technic set har autentiska rörelser och mekanismersom inviger unga LEGO byggare i teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.
 • Porsche 911 RSR är 13 cm hög, 50 cm lång och 20 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Porsche 911 RSR
SKU
42096
EAN
5702016369878
UPC
673419303446
Delar
1580
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
2 400 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.